Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sin glumca Martinića lakše ozlijeđen u tučnjavi zbog motora

glumac
Arhiva VL
16.02.2010.
u 11:38

Četrnaestogodišnji sin glumca Čede Martinića u tučnjavi s dvojicom 16-godišnjaka zadobio je kontuzije na jagodicama lica. Potukli su se zbog zajedničkog motora.

Četrnaestogodišnji sin glumca Čede Martinića u petak je zatražio pomoć u splitskoj bolnici zbog lakših ozljeda koje je zadobio u tučnjavi s dvojicom 16-godišnjih poznanika.

Ozljede je zadobio za vrijeme velikog odmora u tučnjavi u parku Bačvica, a sve zbog nesporazuma oko motora koji zajednički posjeduju Martinićev sin i jedan od 16-godišnjaka.

Dvojac je zajednički kupio motor, a posvađali su se oko toga tko će ga voziti i kako će ga popravljati.

Jedan od 16-godišnjaka udario ga je šakom u glavu, a drugi ga je kišobranom istukao po nogama.

Kad je glumac Martinić došao u osnovnu školu Pojišan vidjeti što se dogodilo, jedan je maloljetnik pred psihologinjom nasrnuo i na njega. Martinić ga je uhvatio za nos i odgurnuo kako bi se obranio.

U subotu su u policiju na razgovor pozvani 16-godišnjaci zajedno s roditeljima s kojima je policija obavila razgovor. Rekli su da ga nisu imali namjeru ozlijediti nego su se malo potukli zbog motora koji su kupili od trećeg maloljetnika.

Martinićev sin zadobio je kontuzije na jagodicama lica, a ozljede su okvalificirane kao lakše.

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:55 16.02.2010.

Cijeli Uzbekistan je na nogama zbog ove vijesti!!!

Avatar kos
kos
12:01 16.02.2010.

Opet žutillo od novina,, koja vjest da popizdiš!

OB
-obrisani-
12:09 16.02.2010.

A to je neki glumac? Ima i sina? Sin ima motor?Vaaauuuu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije