Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNICI IZA REŠETAKA

Jedan tukao ženu pred djecom, drugi supruzi prijetio smrću

Obiteljsko nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
15.04.2022.
u 09:07

Nakon što je ispitan, tužiteljstvo je sucu istrage Županijskog suda u Rijeci predložilo da mu se odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Za nasilje u obitelji, povredu djetetovih prava i nanošenje lakše ozljede osumnjičen je 42-godišnjak  koji je zbog toga ispitan na ODO Rijeka.  Sumnjiči ga se da je od ožujka 2022. do travnja 2022. na adresi prebivališta u Rijeci, u nazočnosti djece u dobi od šest i jedne godine ponižavao i vrijeđao svoju suprugu.

Osim toga osumnjičen je i da ju je  više puta udarao po glavi te joj nanosio ozljede. Nakon što je ispitan, tužiteljstvo je sucu istrage Županijskog suda u Rijeci predložilo da mu se odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Nasilan  prema supruzi, kako se sumnja bio je 53-godišnjak koji se sumnjiči za prijetnju te je zbog toga ispitan na ODO Karlovac. Njega se pak sumnjiči  da je od 6. prosinca 2021. do 10. travnja 2022. u obiteljskoj kući u Ozlju, supruzi u više navrata prijetio smrću. I za njega je zatražen istražni zatvor, pa je sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu predloženo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti i od ponavljanja djela. 

VIDEO: Davor Božinović o velikoj akciji policije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije