Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Šeks na odmoru: Nadam se da će Ante Gotovina izići nevin

šeks
Goran Šimunov
03.10.2009.
u 18:37

Vladimir Šeks nam se pohvalio kako u Petrčane navraća svakog vikenda, a jučerašnje lijepo vrijeme omogućilo mu je da i na početku listopada čak sat vremena provede plivajući u moru.

ZADAR - Na molitvu za utamničene hrvatske generale održanu u petak navečer u župnoj crkvi u Pakoštanima nisam došao jer nisam znao da se održava, a to što je župnik don Mario Sikirić na nju izričito pozvao samo gradonačelnika Zagreba Milana Bandića ne bih komentirao. Kazao je to potpredsjednik Hrvatskog Sabora Vladimir Šeks koji je na dvodnevnom odmoru u svojoj prekrasnoj vikendici u Petrčanima pored Zadra.

A na pitanje da komentira izjavu don Marija Sikirića da na molitvu za utamničene hrvatske generale nije pozvao ministra Kalmetu i druge državne dužnosnike jer je HDZ najzaslužniji za njihovo izručenje u Haag, Vladimir Šeks je rekao kako don Mario nema pravo te da se on iskreno nada da će Ante Gotovina izaći nevin te da je doista heroj, a ne zločinac.

Potpredsjednik Sabora također je komentirao mogućnost da bi Milan Bandić zbog svoje bliskosti sa crkvenim krugovima mogao preoteti dio glasova HDZ-ovom predsjedničkom kandidatu Andriji Hebrangu kazavši kako u to ne vjeruje. - Hebrang je bio uključen od prvih dana Domovinskog rata kao ratni ministar i ministar obrane, a u svih drugih kandidata u pitanju je demagogija- istaknuo je Vladimir Šeks koji nam se pohvalio kako u Petrčane navraća svakog vikenda, a lijepo vrijeme omogućilo mu je da i na početku listopada čak sat vremena provede plivajući u moru.

 - Također obvezno i prošetam sa suprugom, tako da me znaju i susjedi, ali i svi psi i mačke- našalio se Vladimir Šeks.

Ključne riječi

Komentara 45

RE
RexCroatorum
18:59 03.10.2009.

\"Šeks na odmoru: Nadam se da će Ante Gotovina izići nevin\" ======================================= Hoće Vlado, hoće, izaći će nevin. Ali za jedno 25-30 godina i to zbog tebe i tebi sličnih.

NB
Navrnuti Bracanin
18:59 03.10.2009.

A seljobera! Ima vikendicu u srcu jadrana a dekorira je slavonski. Pogledajte mu lamperiju na fasadi. Pa to nam ni zlovenci ne rade u svojim vikendicama. Zanima me da li je krov prilagodjen velikim snjeznim nanosima i da li jee na krovu sindea ili kupa mediteran?

RO
romictea
18:47 03.10.2009.

Seks bandit pijanica propalica nis koristi maknite ga vise il u ludnicu il u zatvor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije