Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Policija objavila detalje sačekuše u Zagrebu: Počinitelj još uvijek u bijegu

Zagreb: Nepoznati počinitelj pucao prema automobilu, jedna osoba ozlijeđena
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
14.09.2022.
u 10:39

Vlasnik kafića bio je sam u automobilu, a kad je usporio vozač skutera stao je pored vozila, izvadio pištolj i zapucao kroz staklo automobila

Zagrebačka policija oglasila se oko jučerašnje sačekuše koja se odigrala usred dana, u 12.40 sati u Ulici Cebini u zagrebačkom naselju Buzin.

Nepoznati počinitelj ispalio je hitac prema osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojom prilikom je ozlijeđen 43-godišnjak koji se nalazio u vozilu. Za počiniteljem se intenzivno traga te je kriminalističko istraživanje u tijeku, navodi policija u svom priopćenju.

Žrtvu koja je srećom prošla samo s lakšim ozljedama, a prema neslužbenim informacijama riječ je o vlasniku kafića u Novom Zagrebu, u već spomenutoj ulici neko kraće vrijeme, otprilike stotinjak metara, pratio je muškarac na skuteru.

13.09.2022., Zagreb - Nepoznati pocinitelj ispalio je hitac prema osobnom automobilu u Ulici Cebini. Jedna osoba je ozlijedjena. Policijski ocevid je u tijeku. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL


Podsjetimo, vlasnik kafića bio je sam u automobilu, a kad je usporio vozač skutera stao je pored vozila, izvadio pištolj i zapucao kroz staklo automobila. Šokirani vozač nije stigao niti reagirati prije nego je počinitelj pobjegao, a sreća je da ga je metak sasvim promašio. Lakše ozljede koje je žrtva zadobila, a uglavnom je riječ o površinskim ogrebotinama, nastale su nakon što se staklo automobila razletjelo u više komadića od kojih su neki potom ozlijedili žrtvu.

Prema pisanju nekih portala, žrtva nikada ranije nije imala problema sa zakonom te nije kazneno osuđivana, a policiji je zanijekala i da joj je bilo tko u posljednje vrijeme prijetio na bilo koji način. I inače kad je riječ o sličnim djelima policija od žrtve rijetko kada uspije dobiti korisne informacije o napadaču, bilo iz straha zbog kasnije osvete bilo iz toga što je žrtva i sama povezana s nekim ilegalnim radnjama.

VIDEO Sačekuša u Zagrebu

 

 

Komentara 2

TR
Tripoli
10:48 14.09.2022.

Ve bute nas pak gnjeli s tim kriminalcima ...mesto da ih pustite kaj se sami med sobom pofundaju....

PO
poluprovokator
11:28 14.09.2022.

Neprofesionalno (samo jedan metak i promašaj). Ili je vrhunski profić koji je samo prenio poruku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije