Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružan potez

S luksuzne jahte ispustili fekalije u komišku luku: 'Pa to je nedopustivo!'

Komiža
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
27.08.2019.
u 10:53

Lučki kapetan Damir Radica nije htio odgovoriti što je napravio po ovom pitanju: "Ne mogu se baviti sad time, imam važnijih stvari, radim"

Nastavlja se saga o fekalijama u Jadranskom moru. Jedna jahta sad je ispustila tank s fekalijama u komiškoj luci, a fotografije je objavio korisnik Facebooka u grupi Volim Komižu.

Vlasnik 3,5 milijuna eura vrijedne jahte je, prema nedavnim medijskim napisima, češki bogataš, piše Morski.hr

 

Na incident je reagirala gradonačelnica Komiže Tonka Ivčević.

– Pa to je nedopustivo! Ustat ćemo se protiv toga i spriječiti da se to kod nas događa na sve moguće načine. Kako se to dogodilo na pomorskom dobru, mi kao Grad ni komunalno redarstvo doduše nismo nadležni, ali ja sam još sinoć poslala obavijest koncesionaru i Lučkoj kapetaniji – rekla je.

Lučki kapetan Damir Radica nije htio odgovoriti što je napravio po ovom pitanju.

– Ne mogu se baviti sad time, imam važnijih stvari, radim - rekao je Radica pa poklopio slušalicu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Niškorist
Niškorist
11:33 27.08.2019.

Plove govna cijelim morem ?

DU
Deleted user
12:32 27.08.2019.

Imate sličnu situaciju i gradskoj luci grada Visa odnosno to je velik (amfiteatralan) zaljev koji se proteže od Kuta na jednoj strani, preko trajektne luke pa do hotela i gradske plaže na drugoj strani. Kad šećete od Kuta prema trajektnoj luci, vidite velik broj jedrilica s plutajućim minama kraj njih i cijeli zaljev vonja po znate već čemu... I nitko ne haje za to, iako je 1 k m nasuprot gradska plaža (kraj samostana Prirovo). Glavno da nautičari plaćaju vez i pohode restorane! Što je najgore, prodana je Češka vila - baš tamo je bila jedina plaža otvorena prema okolnom moru, izvan zaljeva. Kad to bude ekskluzivan hotelski resort, nećete se imati gdje okupati u gradu Visu.

MR
MrakCrni
12:12 27.08.2019.

Isto vidjeno na Peljescu uvala Divna, Korcula juzna strana Potirna a i u Istri na Fratarskom. I ti sve ove godine!! Ne secam da je ikada bilo toliko ispustanja balasta kao ove godine i to na sve strane, gde god da sam bio. Zaista velika steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije