Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružan potez
Povratak na članak

S luksuzne jahte ispustili fekalije u komišku luku: 'Pa to je nedopustivo!'

Lučki kapetan Damir Radica nije htio odgovoriti što je napravio po ovom pitanju: "Ne mogu se baviti sad time, imam važnijih stvari, radim"

Komentari 6

Avatar Niškorist
Niškorist
11:33 27.08.2019.

Plove govna cijelim morem ?

VL
DU
Deleted user
12:32 27.08.2019.

Imate sličnu situaciju i gradskoj luci grada Visa odnosno to je velik (amfiteatralan) zaljev koji se proteže od Kuta na jednoj strani, preko trajektne luke pa do hotela i gradske plaže na drugoj strani. Kad šećete od Kuta prema trajektnoj luci, vidite velik broj jedrilica s plutajućim minama kraj njih i cijeli zaljev vonja po znate već čemu... I nitko ne haje za to, iako je 1 k m nasuprot gradska plaža (kraj samostana Prirovo). Glavno da nautičari plaćaju vez i pohode restorane! Što je najgore, prodana je Češka vila - baš tamo je bila jedina plaža otvorena prema okolnom moru, izvan zaljeva. Kad to bude ekskluzivan hotelski resort, nećete se imati gdje okupati u gradu Visu.

VL
MR
MrakCrni
12:12 27.08.2019.

Isto vidjeno na Peljescu uvala Divna, Korcula juzna strana Potirna a i u Istri na Fratarskom. I ti sve ove godine!! Ne secam da je ikada bilo toliko ispustanja balasta kao ove godine i to na sve strane, gde god da sam bio. Zaista velika steta

VL
KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
12:24 27.08.2019.

Gdje komizani ispustaju svoja govna? u more.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:07 27.08.2019.

isto viđeno u metajni na otoku pagu,milna na otoku braču itd....

VL
FA
fajlpz
11:46 27.08.2019.

To možete raditi nekažnjeno samo u slučajnoj državi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.