Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'guči, lakosta...'

Rovinjanin kazneno prijavljen zbog prodaje 'lažnjaka'

lažnjaci
Goran Kovačić/PIXSELL
29.10.2012.
u 12:03

Muškarac (49) u trgovini na Trgu brodogradilišta prodavao je krivotvorine

Četrdesetdevetogodišnji je Rovinjanin kazneno prijavljen zbog prodaje krivotvorenih novčanika i torbi, javlja PU istarska.

Naime, rovinjska je policija u cilju suzbijanja prodaje robnih artikala s krivotvorenim oznakama zaštićenih robnih marki 8. kolovoza izvršila kontrolu trgovina na području Rovinja, pri čemu su u trgovini na Trgu brodogradilišta pronađeni novčanici i torbe za koje se posumnjalo da se radi o plagijatima zaštićenih robnih marki.

Kako je po dobivenim rezultatima vještačenja utvrđeno da je riječ o krivotvorinama, protiv muškarca je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog povrede prava industrijskog vlasništva i neovlaštene uporabe tuđe tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mightymraz
12:45 29.10.2012.

nevjerojatan zlocin......

OB
-obrisani-
12:54 29.10.2012.

rovinjac odkupit ću ti svu robu.....ovde je to traženo

IK
Ilija Kobac
13:06 29.10.2012.

A gdje to prodaju "originale"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije