Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV BEZ GRANICA Kad su je odbacili roditelji, na scenu je stupio Ulrok

Rotvajler postao surogat tata majušnoj vučici

12.06.2009.
u 18:31

Odrasli, 80 kilograma težak rotvajler Ulrok “posvojio” je malenu vučicu Beldaran koju su napustili njezini biološki roditelji. Osim što zajedno spavaju i drijemaju na suncu zamjenski tata i njegova kći redovito zajedno zavijaju na mjesec.

Rotvajler je vučicu uzeo pod svoje kad je u dobi od samo četiri dana smještena u prihvatni centar Kisma u Mt. Desertu, koji udomljava napuštene životinje svih vrsta i veličina. Vučica Beldaran ondje je i došla na svijet, i to “previdom” osoblja koje nije znalo da je na putu paru vukova, dvogodišnjem Gandalfu i Khalani, koji su bili premladi da odgajaju mlade. Kad je vučica okotila Beldaran, nije imala majčinskih instinkta, a otac Gandalf nije imao pojma kako bi se ponašao te se osoblje pribojavalo da bi mogao ozlijediti mladunče.

Stoga su Beldaran pokušali udomiti u ženke terijera Mije, koja je još imala mlijeka od prijašnjeg okota, no ona je čak bježala od vučice. Tada je uskočio rotvajler Ulrok, koji je malenu vučicu uporno čistio, a kad bi “zaplakala” – odmah bi došao istražiti u čemu je problem. Osoblje je tada odlučilo vučicu othraniti na bočicu, a odgoj prepustiti rotvajleru. Inače, vukovi Gandalf i Khalani u sklonište su dospjeli pošto su oduzeti ljudima koji su ih uzeli iz šume da bi ih križali sa psima, što je nova moda u Americi.

Direktorica skloništa preko Daily Maila upozorila je da oni koji nabave takvog križanca nisu svjesni kako je teško podizati te divlje životinje te naglasila da one najčešće završe u prihvatilištu za napuštene životinje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije