Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rovinju

Dolijala kriminalka u Istri: Našli je s ukradenim stvarima pa joj lupili i kaznu zbog tableta bez recepta

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.01.2024.
u 11:12

Žena (34) je privedena zbog sumnje da je ukrala novčanik, dokumente i ključ automobila s igrališta u Rovinju.

Rovinjska policija je provela kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom na koju se sumnjalo da je ukrala novčanik s dokumentima, karticama i novcem i ključ od automobila druge 34-godišnje žene koja je na igralište došla s djecom.

Naime, 8. siječnja oko 16:30 sati na igralištu u Omladinskoj ulici u Rovinju osumnjičena je iskoristila trenutak nepažnje kod 34-godišnjakinje koja je s djecom otišla tražiti loptu i ostavila svoje stvari na klupi.

Policijski službenici su istog dana u večernjim satima na Trgu na lokvi zatekli osumnjičenu te su kod nje pronašli ukradene predmete. Žena je kod sebe imala i dio tablete Suboxon, za koju nije posjedovala recept te joj je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izdan prekršajni nalog.

POVEZANI ČLANCI:

Osumnjičena je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 9. siječnja u večernjim satima, privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

VIDEO Splićani neće zaboraviti taj 11. siječnja: Žrtve je upucao hladnokrvno, a od suda pravio cirkus

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije