Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽALI REZOLUCIJU UN-A

Putinovi propagandisti napali Vučića: 'On je marioneta i politička prostitutka! Zakleo se da neće uvoditi sankcije'

Beograd: Srpski predsjednik Aleksandar Vučić obratio se medijima nakon brojnih optužbi prema Hrvatskoj
Foto: M.M./ATAImages
1/3
14.10.2022.
u 16:37

Nakon što se Srbija odlučila za ovakav politički ''preokret'' i praktički stala na stranu Zapada, bez uvođenja sankcija, brojni ruski propagandisti osudili su srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića

Među državama koje su u srijedu podržale rezoluciju Opće skupštine UN-a kojima se osuđuje Rusija zbog održavanja nezakonitih referenduma bila je i Srbija.

Prema donijetoj rezoluciji, osuđuju se ''nezakonite radnje Rusije'' te također se navodi kako pokušali ankesija ''nemaju valjanost prema međunarodnom pravu i ne čine temelj za bilo kakvu promjenu statusa regija Ukrajine'', a tu rezoluciju nisu podržale jedino četiri zemlje.

Nakon što se Srbija odlučila za ovakav politički ''preokret'' i praktički stala na stranu Zapada, bez uvođenja sankcija, brojni ruski propagandisti osudili su srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, prenosi 24 sata

''Među onima koji su glasovali protiv Rusije našla se i Srbija, a Vučić je stalno obećavao da neće uvoditi sankcije Rusiji'', komentirao je ruski voditelj Vladimir Solovjov, jedan od glavnih Putinovih propagandista. 

Osim njega, odluku Srbije, u još žustrijem tonu, osudio je i ruski vojni analitičar Jurij Kotenok.

''Srbija je glasovala protiv Rusije u UN-u, što znači da je Vučić marioneta, a kleo se da nikada neće uvoditi sankcije Rusiji. Dijagnoza - politička prostitutka!'', piše u njegovoj Twitter objavi.

Inače, Srbijanski ministar vanjskih poslova Nikola Selaković izjavio je još u rujnu kako Beograd neće priznati rezultate referenduma jer bi to bilo ''potpuno protivno našim državnim i nacionalnim interesima, bilo bi protivno našoj politici očuvanja teritorijalne cjelovitosti i suvereniteta i privrženosti načelu nepovredivosti granica''. 

>> VIDEO Stanovnici Kijeva nakon raketiranja: 'Umiru civili, sve zbog hira jednog idiota koji vodi Rusiju'

 

Komentara 1

Avatar arba_arba
arba_arba
22:59 14.10.2022.

Bravo za vojvodu, za par godina će Serbi prići na katoličanstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije