Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jedva čekam reakciju'

Bili su na prvom spoju, a on nije ni primijetio važan detalj na njoj

Foto: Facebook
1/5
24.02.2018.
u 17:37

Umjesto da se odjene, izvjesna Joy je na prvi sastanak s mladićem u šoping centar otišla obojana u traperice i topić. Čizme su ipak bile prave

Što da odjenem, što da obučem? Svaka žena, a i poneki muškarac, znaju koliko je teško urediti se za prvi spoj. No, jedna žena nije puno razbijala glavu tragajući za idealnom odjećom pa je odlučila na zakazani sudar izaći - potpuno gola.

Zapravo, Joy je otišla na sastanak s mladićem odjevena samo u boju koja nalikuje odjeći.

Uoči sudara Jen the Body Painter, slikarica tijela iz američkog grada Baltimorea, i njena kći Kennedy puna su dva sata bojala Joyino tijelo od glave do pete. Oslikale su joj traperice i cvjetni topić kako bi je uredile za susret u lokalnom šoping centru.

 

 

 

- Momak s kojim se nalazim je komičar pa jedva čekam njegovu reakciju - rekla je Joy.

Zapravo, nije bila sigurna hoće li on uopće primijetiti da ispod kaputa osim čizama i majice ovlaš zavezane oko struka Joy ne nosi ništa osim malo boje i navodno majušnih tangica.

Razgovor ugodni počeo je njegovom opaskom kako je je draženo odjevena, da ne skriva ništa, čak toliko da mu se na trenutak učinilo da je je u restoran ušetala gola.

S vremenom je, nakon šetnje šoping centrom, istina počela izlaziti na vidjelo.

- Nemam pojma, nisam ja žensko, ustvrdio je njen pratitelj kad su ga pitali zar ne vidi da hoda s obojanom ženom.

1/5

 

Komentara 14

ST
Startrack
18:48 24.02.2018.

Steta sto Karolina nije otisla u Nigeriju na azilj pa nas obavjestaval o divnim crncima od tamo. Sve bez greske dodju u nordijske rase na azilj pa od tamo prosipaju pamet.

ST
Startrack
18:25 24.02.2018.

Netreba vam gore kazne kotite arape, crnce, cigane, indijce i takve onda ih gledajte citav zivot. Hajde ti ukrajinko pokazi primjerom.

ST
Startrack
18:17 24.02.2018.

Ovo opet mora ona Ukrajinka ili Ruskinja sa perverznim clankom iz Usa. Al obavezno joj je propagiranje crnaca sa bjeljkinama. Nadji iti jednog pa nek ti djeca budu crnci. Sta iza amerike ispires mozak Hrvaticama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije