Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Pupić Bakrač

Proziva Kalmetu: Prezaduživanjem je uništena zadarska košarka!

Božidar Kalmeta
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
05.02.2015.
u 10:20

Cijela vaša politička karijera zasnovana je obećanjima, spinevima, pelješenju državnog i gradskog proračuna, poručio je Pupić Bakrač gradonačelniku Kalmeti

Gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta zatražio je u otvorenom pismu od ministra financija sastanak na temu deblokade računa KK Zadra koji je blokirala porezna uprava u iznosu od 5,4 milijuna kuna krajem godine.

Kalmeta ističe kako je to potraživanje REGOS-a osporeno u predstečajnom postupku i kako je postupak Porezne uprave onemogućio trenutno funkcioniranje i daljnji opstanak odnosno normalno poslovanje KK Zadra.

Gotovo istodobno dok je Božidar Kalmeta novinarima dao pismo Lalovcu priopćenjem se oglasio vijećnik s liste Akcije mladih – Marko Pupić Bakrač koji za probleme KK Zadra proziva baš zadarskog gradonačelnika.

– Za njega je posve normalno da Grad izdvaja svake godine nemalih 5-6 milijuna kuna za KK Zadar te da se uz to stvaraju još ovoliki, enormni dugovi... Cijela vaša politička karijera zasnovana je obećanjima, spinovima, pelješenju državnog i gradskog proračuna. Trošenje i zaduživanje je vaš moto. Prezadužili ste sve što se prezadužiti dalo i na taj način uništili budućnost naše djece koja će u konačnici te dugove morati vraćati. Tako je uništena i zadarska košarka – između ostalog navodi Pupić Bakrač.

>>Zadar je domaćin prestižne FIMBA Svjetske košarkaške lige

Komentara 4

Avatar ikebana5
ikebana5
11:02 05.02.2015.

Kako njega jos nisu strpali u przun?

DU
Deleted user
10:50 05.02.2015.

pa sto on nije unistio? jedino svoj racun......

Avatar mili99
mili99
13:41 05.02.2015.

Pupić-Bakrač jadnik, puna mu usta Kalmete. Da li je ovaj ista u zivotu napravio osim sto priča o Kalmeti. Samo ga po tome poznajemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije