Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GARANTIRAJU PROLAZ

Pronašli su način da poboljšaju pripremu za državnu maturu i imaju 100%-tni prolaz

Gradivo.hr
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
17.03.2023.
u 12:00

Platforma gradivo.hr omogućuje pripremu za maturu na pametan način – sada maturanti mogu učiti kada žele, kako žele i ono najvažnije – što žele

Budućnost pripreme za maturu je ovdje i zove se gradivo.hr. Radi se o jedinstvenoj platformi koja je nastala u suradnji s akademskim stručnjacima i na jednom mjestu objedinila sve potrebno za uspješno polaganje državne mature. Maturante od prošle godine na ovoj platformi očekuje plan pripreme prilagođen individualnim potrebama, online skripta za učenje, QR zbirka zadataka za samostalno vježbanje i čak 5.000 video rješenja svih zadataka prijašnjih matura iz matematike, hrvatskog, fizike i kemije.

Kako doznajemo od direktora i suvlasnika gradivo.hr Marka Nožice, uspješnog poduzetnika koji je inovativan duh stekao odrastajući u Silicijskoj dolini te ga prenio u Hrvatsku, riječ je o najbrže rastućoj platformi za pripremu mature u regiji koja maturante uči kako pametno učiti te jednog dana pametno studirati i raditi, odnosno biti spreman za sve izazove u svijetu. Na ovoj online platformi svaki učenik može učiti gradivo koje mu je najviše potrebno, sam odlučivati o mjestu, vremenu i tempu koje mu najbolje odgovara te ponavljati koliko god puta želi jer ima pristup materijalima do kraja mature. Učinkovitost učenja putem gradivo.hr dokazuju iskustva zadovoljnih korisnika čiju 100%-tnu prolaznost na prošlogodišnjoj maturi potvrđuje činjenica da platforma jamči prolaz ili vraća novac, no zahtjeva za povratom još uvijek nije bilo.

Marko Nožica
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Nožica je ujedno i član Programskog savjeta na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u sklopu kojega vodeći stručnjaci i menadžeri nastoje definirati kurikulum s ciljem što bolje pripreme studenata za uključivanje u poslovni svijet te ističe da je na istim principima nastalo i gradivo.hr. Kao što ova platforma priprema maturante za maturu i uči ih kako pametno učiti, tako i ZŠEM svoje studente kroz praksu priprema za poslovni svijet. Potvrdila je to i naša druga sugovornica Anamarija Tabulov, suradnica u marketingu i Content Manager na ZŠEM-u, dodatno naglašavajući kako ZŠEM već dugi niz godina koristi nove tehnologije kako bi pripremili studente za poslovni svijet koji je podložan stalnim tehnološkim promjenama.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Kako doznajemo od Tabulov, jedan od glavnih razloga zašto se studenti odlučuju za ZŠEM je međunarodna razmjena koja im je dostupna na više od 150 partnerskih sveučilišta diljem svijeta i na kojoj imaju mogućnost stručne prakse zbog koje se zapošljavaju u velikim i zvučnim kompanijama. Tabulov vidi međunarodnu perspektivu kao ključan aspekt u formulaciji karijere, a upravo takve nove prilike učenicima otvara uspješno položena državna matura. Kao najveću prednost pripreme za maturu putem platforme gradivo.hr Tabulov ističe dostupnost od 0 do 24, što maturantima omogućuje fleksibilnost i bolje upravljanje svojim vremenom.

Više detalja o ovoj inovativnoj platformi pogledajte u sljedećem videu.

Svi zainteresirani dodatne informacije o platformi mogu pronaći na gradivo.hr, ali i poslušati na Danima otvorenih vrata na ZŠEM-u u ponedjeljak 3. travnja 2023. kada će ujedno moći prošetati kampusom, dobiti korisne savjete za upis na preddiplomski studij i sudjelovati na radionici izrade životopisa i motivacijskog pisma. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da naučite kako iskoristiti nove tehnologije i uspješno se pripremiti za maturu usvajanjem metodologije koja će vam osigurati dugoročni uspjeh u svim segmentima života. Više informacija o Danima otvorenih vrata pročitajte na ZŠEM-ovoj web stranici.

Sadržaj nastao u suradnji s gradivo.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije