Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoren promet

Teška nesreća kod naplatnih kućica Demerje: Poginula jedna osoba

18.11.2018.
u 14:10

Zbog prometne nesreće na 4. +300 km u smjeru Zagreba prometuje se samo prema NP Lučko, dok je NP Demerje zatvorena za promet, javlja HAK

Zagrebačka policija priopćila je da je na autocesti A1 u smjeru Zagreba prije naplatnih kućica Demerje oko 13 sati došlo do prometne nesreće u kojem je smrno stradala jedna osoba. Očevid je u tijeku.

"Vozili smo se autobusom prema Zagrebu, u blizini izlaza Demerje zaustavio nas je jedan od svjedoka nesreće i govorio kako se auto dimi. Vozač autobusa zgrabio je vatrogasni aparat i ugasio auto. Unesrećeni vozač sjedio je onesviješten u kombiju", rekao je za 24 sata čitatelj. U nesreći je ozlijeđena još jedna osoba.

Zbog prometne nesreće na 4. +300 km u smjeru Zagreba prometuje se samo prema NP Lučko, dok je NP Demerje zatvorena za promet, javlja HAK.

 

Ključne riječi

Komentara 7

MT
makan tahi
16:08 18.11.2018.

čudno da se to češće ne dešava , u 50% slučajeva kad sam tamo prolazio, neki nesposobnjakovič izgubljen u prostoru i vremenu pokušava nešto što ni sam ne zna šta ali blokira promet bilo na samom odvojku od glavnog djelaa autoputa ili kad uđe u brzi enc a nema ga, pa ide rikverc a treba produžiti naprijed lijevo- za takve treba represivni zakon da ga vrate u autoškolu da savlada korištenje autoputa

BB
branimir.bauer.9
15:45 18.11.2018.

A tek nivo pismenosti !

CE
centirion
02:19 19.11.2018.

Ginu nevini ljudi! Kad političari maknu naplatne kučice i uvedu vinjete,tada ču početi vjerovati u hrvatske reforme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije