Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Primorac: Moja će predsjednička kandidatura biti jasno rečena

Dragan Primorac
Nino Strmotić
17.09.2009.
u 00:25

Na upit je li možda došao tražiti novčanu pomoć od nadbiskupa Prenđe, Primorac je to negirao i kazao da je njegov duhovni život potpuno odvojen od političkog i da je to temelj koji poštuje.

ZADAR – Bivši ministar znanosti, obrazovanja i športa i mogući kandidat za predsjednika RH Dragan Primorac posjetio je jučer Zadar gdje se sastao s rektorom Sveučilišta u Zadru Antom Uglešićem te sa zadarskim nadbiskupom Ivanom Prenđom. Ipak, sam Primorac tvrdi da Zadar jučer nije posjetio kao predsjednički kandidat.

– Kada budem najavio svoju predsjedničku kandidaturu, ona će biti vrlo jasno rečena, bez ikakva skrivanja – kazao je Primorac.

Na upit je li možda došao tražiti novčanu pomoć od nadbiskupa Prenđe, Primorac je to negirao i kazao da je njegov duhovni život potpuno odvojen od političkog i da je to temelj koji poštuje. S Ivom Sanaderom od njegova odlaska s mjesta premijera, kaže, nije se vidio, osim što su izmijenili nekoliko SMS poruka.

Ključne riječi

Komentara 43

VI
vinemaca
10:32 17.09.2009.

primorac nije cirkusant vec skolovan covjek sa iskustvom iz USA, danas niko nezna koliko vrijedi ako nije bio u americi, tek tamo vidis koliko vrijedis, tamo te nitko ne pita: tko si, sta si, od kud si vec vele: POKAZI KAJ ZNAS, primorac nije na nivou hrvatskh biraca koji biraju prezidente sebi ravnima, odnosno mora biti: cirkusant, pricat viceve, mora biti obavezno komunjara ili barem bivsi i nesmije biti skolovan ili pametan, glasace mora nazivati sronjama kak ovaj danasni bre stevo, svega toga nema primorac on je prepametan za svoje birace, sjetite se tu kak je presao dr. prof. letica, hrvatski \"seronje\" dali su mu 2% galsova a komunjari i dvorskoj ludi preko 50%, pametni ljudi nemaju kaj iskat u hrvatskoj.

BT
bili-tartuf
01:28 17.09.2009.

eko, jos´jedan,..bas´je izabra trenutak.....

GA
gala
10:24 17.09.2009.

kad je primorac došaona mjesto ministra puno više je bilo onih koji su ga pljuvali nego onih koji su ga podržavali. sad kad je otišao glada se na njega kao kakvog mesiju. mora se prizanati da bez podrške stranke nema velike šanse na izborima. pitam se koliko je uopće u interesu znanstveniku njegovog kalibra staviti sve na kocku i riskirati ugled. vjerovatnije je da će se posvetiti karijeri i znanstvenom radu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije