Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavljena žalba

Prijetio zdravstvenim djelatnicima smrću, a sudac odbio istražni zatvor pa mu dao mjere opreza

Sisak: Nakon što je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu, otac napadača pušten na slobodu
Edina Zuko/PIXSELL
11.12.2020.
u 11:36

Istražni zatvor predložili su zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ili počinjenja drugog kaznenog djela kojim prijeti, no sudac istrage je odbio ovaj prijedlog i osumnjičeniku odredio mjeru opreza.

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku najavilo je žalbu na odluku suca istrage da ne odredi istražni zatvor 39-godišnjem Siščaninu koji je putem elektroničke pošte „ozbiljno zaprijetio smrću zdravstvenim djelatnicima jednog bolničkog centra u Zagrebu“.

Odvjetništvo je priopćilo na svojim internetskim stranicama kako su, povodom zaprimljene kaznene prijave Policijske uprave sisačko-moslavačke zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, ispitali hrvatskog državljanina (1981.) i predložili istražni zatvor jer postoji osnovana sumnja da je 39-godišnji osumnjičenik 5. prosinca 2020. na području Siska, sa svoje adrese elektroničke pošte poslao poruku na adresu elektroničke pošte jednog ministarstva, a u kojoj je ozbiljno zaprijetio smrću zdravstvenim djelatnicima jednog bolničkog centra u Zagrebu.

Istražni zatvor predložili su zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ili počinjenja drugog kaznenog djela kojim prijeti, no sudac istrage je odbio ovaj prijedlog i osumnjičeniku odredio mjeru opreza, s obvezom redovitog javljanja nadležnoj policijskoj postaji. Općinsko državno odvjetništvo u Sisku će podnijeti žalbu na ovu odluku.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:03 11.12.2020.

lijepa riječ željezna vrata otvara... ja sam u srpnju nakon što me ambulantni liječnik na KBC odbio za operaciju poslao email predstojniku sa zdravstvenom dokumentacijom i lijepo molio da razmotre slučaj na konziliju, nakon 2 tjedna dobio sam poziv na operaciju. istina da sam kod odbijanja bio ljut i da sam mogao prijetiti ali radije sam molio i sve se riješilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije