Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka bila zabrinuta

Pronađena 15-godišnja Lara nestala u Zagrebu

nestali.hr
14.05.2022.
u 13:05

Ako joj je potrebna liječnička pomoć, ma kakva god ona bila, da je dobije dok je živa. U pitanju je mladi život - zabrinuta je bila majka.

U ponedjeljak oko jedan ujutro nestala je Lara Golubić-Trbušić (15). Njezin nestanak bio je prijavljen policiji, no tijekom subote maknuta je iz evidencije Nestali.hr. Pronađena je na području Velike Gorice.

Ranije je njezina majka za Jutarnji ispričala detalje nestanka.

- Jako sam uznemirena jer mojeg djeteta nema već pet dana, a ja od policije, osim da je potraga u tijeku, nemam nikakve druge informacije. Snimke nadzornih kamera izuzete su tek u srijedu. Iako, kad sam u ponedjeljak oko 4.15 nazvala policiju i rekla da mi je nestala kćer, odmah je došao policajac, obavio razgovor i odmah je objavljena potraga za Larom - rekla je Larina majka Kristina Tomac za Jutarnji list.

- Ona ima dijete kod kuće, samo želim pronaći svoju kćer. Ako joj je potrebna liječnička pomoć, ma kakva god ona bila, da je dobije dok je živa. U pitanju je mladi život - zabrinuta je majka.

Ispričala je da su dan prije Larina nestanka suprug i ona otišli s Larinim osmomjesečnim sinom u Dramalj, a po neplaniranom povratku na stubištu su naišli na jednog dečka koji je tvrdio da je susjed s 2. kata, ali nije znao reći kako se zove ni gdje stanuje. 

- Ona je već treći član u obitelji koji je nestao - ispričala je očajna žena čiji je stric proglašen nestalim 2008., a nestao joj je i otac koji je potom pronađen mrtav.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
polymere
15:15 14.05.2022.

Otac i stric nestali, ona maloljetna ima dijete? Kakva je ovo poremećena obitelj??

DY
dynasty1402
12:16 14.05.2022.

Tko je tu lud? Nestala Lara ima 15 godina i osmomjesećnog sinčića???. U toj obitelji u kojoj kako kažu stalno netko nestaje izgleda nešto gadno ne štima.

MT
makan tahi
15:21 14.05.2022.

ponestalo joj je love, za tjedan dana opet odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije