Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Preslagivanje uoči parlamentarnih izbora

05.05.2020.
u 00:03

Svojevrsno je iznenađenje to što se Hasanbegović dogovorio sa Škorom mimo Hrvatskih suverenista

Miroslav Škoro i Zlatko Hasanbegović dogovorili su zajednički izlazak na parlamentarne izbore. Škorin Domovinski pokret i ranije je računao na Hasanbegovića, kao i na sve druge koji su poduprli njegovu predsjedničku kampanju, no svojevrsno je iznenađenje to što se Hasanbegović dogovorio sa Škorom mimo Hrvatskih suverenista, s obzirom da je bio dio te platforme prije nego što su se Suverenisti registrirali kao stranka.

Mnogi među njima su bili zatečeni što ih partner nije izvijestio da je istupio iz koalicijskog sporazuma i da će sam u pregovore. Hasanbegović, međutim, uzvraća kako se radi o tehničkoj stvari, uvjeren da će sve te opcije postići dogovor o zajedničkom izbornom nastupu.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
00:27 05.05.2020.

Nije to ništa, sad kad Plenković uđe u "Sutjeska" koaliciju s kapetanom Draganom.

Avatar southman
southman
07:49 05.05.2020.

Škoro se sa Zlatkom pozicionirao krajnje desno i time sam sebi odredio izborni prag kao cilj !

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
06:00 05.05.2020.

Očekujem združene napade forum bojovnika HDZ /HNS /SDSSa te druga Sauche na moguće promjene uz topničku podršku SDP /GLASa/DODIGA/VUČIĆA /generalskog zbora /HSSa /Gonga ..itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije