Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI GA?

Policija traži mladića koji je u Bjelovaru uništio nadgrobne spomenike

Nepoznati počinitelj
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
19.07.2018.
u 17:35

Za istoga je specifično da oko vrata ima vidljivo istaknutu krunicu i pleteni lančić.

Policijska postaja Bjelovar traži pomoć građana oko identifikacije nepoznate muške osobe koja je u srijedu na gradskom groblju Svetog Andrije oštetila više nadgrobnih spomenika.

Za sada je utvrđeno da se radi o mlađoj muškoj osobi starosti od 20 do 25 godina visine oko 180 cm  vitke građe, odjeven u plavu trenirku sa tamnijom šilt kapom na glavi i manjim ruksakom na leđima. Za istoga je specifično da oko vrata ima vidljivo istaknutu krunicu i pleteni lančić.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

 Izrađen je i foto crtež mogućeg počinitelja.

Policija moli građane da ukoliko raspolažu s korisnim informacijama iste dojave na telefon 192 ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.   

Komentara 8

OB
ObrenM
21:53 19.07.2018.

Ovoga sotonu javno bicevati,bez obzira ciji su spomenici.

Avatar navijač
navijač
18:08 19.07.2018.

Čije spomenike je oštećivao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije