Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Varaždinskoj županiji

Predsjednica Grabar-Kitarović zapjevala 'Suzu za zagorske brege'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/6
19.08.2016.
u 19:19

Na popisu mjesta za obilazak našle su se i Varaždinske Toplice, a posjet sjeveru Hrvatske završit će šetnjom po Špancirfestu.

Na putu iz Zagreba prema Varaždinu i Špancirfestu, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Novi Marof i razgledala tamošnji Kulturni centar "Ivan Rabuzin", te tvrtku Hajduk plastika koja proizvodi ambalažu.

Lokalni portali javljaju da je predsjednica na oduševljenje okupljenih građana zapjevala "Suzu za zagorske brege"

Na popisu mjesta za obilazak našle su se i Varaždinske Toplice, a posjet sjeveru Hrvatske završit će šetnjom po Špancirfestu, koji se otvara večeras. U pratnji predsjednice je i suprug Jakov.

- Ovo je jedan od najljepših i najsnažnijih festivala u kontinentalnom dijelu Hrvatske - rekla je predsjednica tijekom šetnje po Varaždinu i dodala da joj se posebno sviđa atmosfera na ulicama punima šetača.

Razgledala je štandove i fotografirala se s prolaznicima. Prije šetnje sastala se s varaždinskim biskupom Josipom Mrzljakom.

>>Predsjednica Grabar-Kitarović bila na raftingu na Neretvi

>>Otvoreno pismo predsjednici RH: 'Proglasite liječnike strukom od posebnog interesa, njih se ponižava i omalovažava'

Komentara 10

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
19:54 19.08.2016.

Hrvatska predsjednica ponos lipe naseeeeeeeeeeee.od Iloka do Cavtata

CU
cungalunga
20:05 19.08.2016.

Predsjednica naša piva najlipše na svitu

PU
pulizg
19:48 19.08.2016.

pa mi njoj placamo samo izlete a ona jos nije za nista lupila sakom o stol, pa zake i bi kad je njoj predivno, prestrasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije