Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Lisica im uletjela u kuću pa pozvali vatrogasce: 'Pokušali smo je otjerati navijačkom trubom'

Foto: Javna vatrogasna postaja Grada Petrinje/Facebook
1/2
18.06.2023.
u 23:08

Spremni na susret s čagljem koji je vjerojatno dolutao do naselja u potrazi za hranom, vatrogasci su stigli na adresu i pažljivo ušli u kuću

Dok se većina građana pripremala za utakmicu finala Lige nacija, petrinjski vatrogasci dobili su poziv za hitnu intervenciju. U 20:20 sati izašli su na intervenciju u Hrastovicu zbog čaglja koji je ušao u kuću. Na svojoj Facebook stranici vatrogasci dodaju i napomenu "baka je zatvorila vrata i boji se ući u kuću".

Spremni na susret s čagljem koji je vjerojatno dolutao do naselja u potrazi za hranom, vatrogasci su stigli na adresu i pažljivo ušli u kuću. Nakon kratke potrage, pišu u objavi, pronašli su lisicu u spavaćoj sobi. Prema fotografiji koju su objavili, čini se da se zavukla pod krevet. Iako antiklimaktično, situacija je ipak završila sretno za sve uključene.

POVEZANI ČLANAK:

Obitelj kojoj je čagalj ušao u kuću ispričala je za 24sata što se točno dogodilo. - Mama je išla zaliti cvijeće, uletjela nam lisica u kuću. Zove mene što da radi... Ja sam njoj kupila navijačku veliku trubu i kažem joj da zatrubi, da se uplaši i pobjegne. Kaže mama, ona ništa, gleda u mene i stoji i dalje. I šmugnula u njezinu spavaću sobu - ispričala je Davorka Tutić. Previše su se bojale pa su pozvale vatrogasce. - Nauživale smo se straha, ali oni su nju pustili, sad hoće li ona opet doći... vidjet ćemo - kazala je.

Foto: Javna vatrogasna postaja Grada Petrinje/Facebook

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluprovokator
00:04 19.06.2023.

Lisica, čagalj, vuk...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije