Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žalili se gledatelji

Poznata voditeljica neće pratiti veliko sportsko natjecanje zbog prekratkih haljina?

Helen Skelton
Foto: Screenshot YouTube
1/5
08.03.2018.
u 14:09

Helen Skelton poznata je BBC-jeva voditeljica, no na Igrama Commonwealtha neće sudjelovati

Poznata BBC-jeva voditeljica Helen Skelton neće voditi Igre Commonwealtha koje se idući mjesec održavaju u Australiji, a razlog tome je vjerojatno njezino neprikladno odijevanje.

Naime, 34-godišnja voditeljica u središtu pozornosti našla se tijekom Olimpijskih igara koje su se održavale u Rio de Janeiru 2016. godine kada je za nastupe na televiziji birala prekratke haljinice što se nije svidjelo brojnim gledateljima.

Iako su gledatelji tvrdili kako se odijeva 'prerizično', Skelton je prošle godine pratila Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima koje se održavalo u Budimpešti.

No, Igre Commonwealtha koje se ove godine od 4. do 15. travnja održavaju u Australiji ipak neće pratiti.

Izvori tvrde kako je voditeljica tužna zbog takve odluke, dok na BBC-ju tvrde kako voditeljica nije izbačena nego će jednostavno imati 'manju produkciju'.

S druge strane, izvori tvrde kako BBC voditeljici nije objasnio zbog čega neće pratiti ovaj sportski događaj te se nagađa kako je to zbog njezina načina odijevanja i pritužbi gledatelja.

Komentara 3

DU
Deleted user
14:48 08.03.2018.

Jesenti milu bigulicu, te me je vijest bacila s nogu. Kad bih imao vlastite novine ili barem internetski portal, dična novinarska poslenica Lubina Karolinica bila bi moja prva, glavna i udarna suradnica. Plaćao bih ju suhim zlatom jer njezin doprinos moje poslovnom pothvatu nedvojbeno bio bi neporocjenjiv.

DA
DarthVader
17:45 08.03.2018.

Dobar komad, ljepa zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije