Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Voditeljica zamalo teško nastradala tijekom opasnog pokusa u programu uživo

Natarsha Belling u emisiji je ugostila YouTube zvijezdu Jacoba Stricklinga koji je pred kamerama izveo svoj trik 'leteće boce cole'
01. prosinca 2017. u 18:11 3 komentara 6541 prikaza
Natarsha Belling
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Da novinarski posao nije lak dokazala je jedna od voditeljica australske jutarnje emisije Studio 10 koja je usred javljanja uživo skoro ostala bez glave.

zrakoplov Škakljiva situacija Putnik objavio neugodnu snimku iz zrakoplova: Trebam li se zabrinuti?

Natarsha Belling u emisiji je ugostila YouTube zvijezdu Jacoba Stricklinga koji je pred kamerama izveo svoj trik 'leteće boce cole'.

Strickling u triku u bocu cole ulijeva tekući dušik, a ova kombinacija stvara tekućinu koja pod snažnim pritiskom leti velikom brzinom u zrak. On je trik uspješno izveo dva puta, no kada mu je voditeljica pokušala pomoći, pokazalo se kako baš nije slušala što joj je znanstvenik objašnjavao.

[video: 22957 / ]

Ona je držala bocu s colom dok je Strickling ulijevao dušik u nju no okrenula ju je prema tlu pa se boca odbila od beton i voditeljici prošla nekoliko centimetara od glave.

Srećom, sve je ipak prošlo u redu pa se voditeljica kasnije šalila sa znanstvenikom i tražila ga detalje o osiguranju.

Kate McClure Humanost na djelu Ostala bez goriva na autocesti: Pomogao joj muškarac od kojeg to nikada ne bi očekivala Tursko jezero Van Iznenađeni pronalaskom Na dnu najvećeg jezera u svijetu otkrili tajnu skrivanu 3000 godina prijevare Bolna istina Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara
Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas