Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne radite ovo kod kuće

Voditeljica zamalo teško nastradala tijekom opasnog pokusa u programu uživo

Natarsha Belling
Foto: Screenshot
1/2
01.12.2017.
u 18:11

Natarsha Belling u emisiji je ugostila YouTube zvijezdu Jacoba Stricklinga koji je pred kamerama izveo svoj trik 'leteće boce cole'

Da novinarski posao nije lak dokazala je jedna od voditeljica australske jutarnje emisije Studio 10 koja je usred javljanja uživo skoro ostala bez glave.

Natarsha Belling u emisiji je ugostila YouTube zvijezdu Jacoba Stricklinga koji je pred kamerama izveo svoj trik 'leteće boce cole'.

Strickling u triku u bocu cole ulijeva tekući dušik, a ova kombinacija stvara tekućinu koja pod snažnim pritiskom leti velikom brzinom u zrak. On je trik uspješno izveo dva puta, no kada mu je voditeljica pokušala pomoći, pokazalo se kako baš nije slušala što joj je znanstvenik objašnjavao.

Ona je držala bocu s colom dok je Strickling ulijevao dušik u nju no okrenula ju je prema tlu pa se boca odbila od beton i voditeljici prošla nekoliko centimetara od glave.

Srećom, sve je ipak prošlo u redu pa se voditeljica kasnije šalila sa znanstvenikom i tražila ga detalje o osiguranju.

Komentara 3

DE
deda1234
19:48 01.12.2017.

Malo fali.....

DH
dalibor.hren
10:06 02.12.2017.

Budaletine! A novinar veli da je umalo teško nastradala.... Nije uopće nastradala!

DU
Deleted user
08:00 02.12.2017.

Ovaj tip je idiot, nemma drugog komentara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije