Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORI NISKO RASLINJE

Požar kod Muća gase dva kanadera

Čvrsnica i dalje gori,  u pomoć stigao kanader  iz Hrvatske
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/2
30.07.2022.
u 20:14

Vatrogasci tvrde da je požar pod kontrolom i uz pomoć dvaju kanadera nadaju se da će ga uskoro i lokalizirati.

Dva kanadera gase požar koji je kasno popodne buknuo u Leskurima kod Muća u Dalmatinskoj zagori, no vatrogasci kažu da nisu ugroženi objekti.

Kako se doznaje u županijskom Vatrogasno-operativnom centru Split, dojavu o požaru su dobili putem broja 112 i to u 17,40 sati. Na teren je prvo izašao DVD Muć, a zatim i DVD- ovi Solin, Klis, Zagora i Dugopolje, te JVP Sinj.

Gori nisko raslinje i za sada vatrom nisu ugroženi stambeni objekti. Vatrogasci tvrde da je požar pod kontrolom i uz pomoć dvaju kanadera nadaju se da će ga uskoro i lokalizirati.

Danas je gorjelo i kod Unešića u Šibensko-kninskoj županiji, gdje je na području Donjih Planjana vatrom bila zahvaćena trava, nisko raslinje i makija. 

Županijski vatrogasni centar u Šibeniku dojavu je zaprimio u 14,05 sati, a u gašenju je sudjelovalo 11 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila te jedan kanader.

Oko 16 sati požar je stavljen pod kontrolu te se provodi sanacija rubnih dijelova, objavila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

VIDEO: Imate devizni račun s eurima? Evo što će promijeniti od 1. 1. 2023.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije