Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Uskoro će vrijediti novo pravilo pri ulasku u ordinacije: 'Pola vas koji uđu...'

12.06.2022.
u 11:54

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Komentara 5

DI
dino85
14:14 12.06.2022.

Gey pride u Zagreb a Križ po selima, zato nam i je danas kako nam je, i nikako da ostatak Hrvatske "klikne" s Zagrebom, a Zagreb nije Hrvatska, mada svi misle da jesu.

CA
cavecanem
12:19 12.06.2022.

Slijedeće je duhoviti Toni

NA
najposebniji
13:36 12.06.2022.

Vozač na normabelu i sličnim lijekovima je opasnost, to što su se novinari našli uvrijeđeni u ime tisuća onih koji ih gutaju kao gumene bombone ne umanjuje opasnost vozača po okolinu dok je pod utjecajem lijekova koji omamljuju...novinarstvo u službi politike, a od etičkog novinarstva u Hrvatskoj jedva da stoji ono E.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?