Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove cijene

Poskupjelo gorivo, jeftiniji jedino autoplin

Benzinska postaja
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.01.2019.
u 08:35

Prema cijenama objavljenima na internetskoj stranici Ministarstva gospodarstva, prosječna cijena dizela je 9,51 kunu, a benzina je 9,43 kune

Puni spremnik benzina skuplji je od danas kunu i pol, dizela za pet kuna, dok je cijena autoplina ostala ista. Prosječna cijena dizela od jutros je veća od prosječne cijene benzina.

Prema cijenama objavljenima na internetskoj stranici Ministarstva gospodarstva, prosječna cijena dizela je 9,51 kunu, a benzina je 9,43 kune. Skuplje je i plinsko ulje a cijena iznosi 5,12 kuna po litri. 

Jedino je cijena autoplina pala. Prošli tjedan ona je iznosila 4,32 kune, dok danas iznosi 4,31 kunu.

Pogledajte video: Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

 

Ključne riječi

Komentara 3

WE
westsouth
08:39 22.01.2019.

jednu lipu jeftiniji auto plin auuuuu

DU
Deleted user
09:38 22.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je podli i opaki fejknjuz plasiran s gnjusnom ali prozirnom namjerom da se potkopa stablinost vladajuće koalicije bez koje nama nema ni života ni budućnosti.

Avatar nekakav
nekakav
09:09 22.01.2019.

a tko to još plaća gorivo iz svojeg džepa?! sudeći po forumima i objavama tamo, svi vozite službene aute i imate službene mobitele, šef vam plaća putne, pauzu... da je i sto kuna litar benzina, vozili bi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije