Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK MINISTRA

Portret Zdravka Marića: Kako je došlo do toga da narod prvi put žali za političarom? Odgovor je jasan

10.07.2022.
u 10:41

Tajna Marićeve popularnosti u pozitivnoj je energiji koju je širio oko sebe. Radišan, pristojan, dobro odgojen mladić bio je protuteža svemu lošem čega smo se godinama nagledali u javnom životu

Komentara 56

HU
Hubrvi
11:53 10.07.2022.

Maric je otisao za to, jer mu je dosta pljuvanja po njemu, omalovazavanja, laganja i podmuklih podmetanja. Otisao je dosada najbolji ministar financija koji je smanjivao poreze, sanirao financije nakon SDP-ovog katastrofalnog vodjenja tog resora, smanjivao dug drzave i dobrim vodjenjem financija podigao kreditni rejting Hrvatske iz nivoa smeca, koji su mu ostavili SDP-ovi " specijalisti , sa pet pomaknuca na nivo investicijskog i pripremio Hrvatsku za ulaz u Euro-zonu. Da je radio u realnom sektoru mogao je mjesecno zaradjivati 50-setag tisica i vise Kn mjesecno, a kao ministar je radio za 20-setag tisuca Kn. Mogao je u privatnom sektoru raditi na miru, bez da ga glodavci iz oporbe vrijedjaju i pljuju po njemu. Kod tog pljuvanja se nemoze govoriti samo o poslovicnom hrvatskom jalu, nego i u prvom redu patoloske i iracionalne mrznje od glodavaca iz oporbe.Ali neka ih. Mrznja uvijek na kraju prozdire sama sebe.

Avatar antikomunist6
antikomunist6
11:42 10.07.2022.

Antihrvatska Vlada otišla je još 2015./2016. godine.

KS
Ksantipa
11:12 10.07.2022.

Najbolji ministar od kad postoji samostalna Hrvatska. Stručan, sposoban, normalan, pristupačan, srdačan, samozatajan, bez ikavih repova, negativnih konotacija, nepristran, nekorumpiran, nestranački, ozbiljan, odgovoran, drag, empatičan, ugodan oku i uhu, ... sve što se samo poželjeti može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?