Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li dogovor o brodogradilištu postignut?

Popijač: Razmatramo zahtjev 3. maja, Matijašević: Vlada će izdati jamstva

popijač
Robert Anić/PIXSELL
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
26.02.2010.
u 14:55

Istovremeno, predstavnici sindikata 3. maja potvrdili su kako će nastaviti pripreme za prosvjed te poručuju kako će, ako se ne ispune njihovi zahtjevi, krajem sljedećeg tjedna prekinuti proizvodnju.

Razmatramo zahtjev iz brodogradilišta 3. maj za izdavanje jamstva za drugu tranšu kredita u iznosu od 52,5 milijuna dolara, kazao je ministar gospodarstva Đuro Popijač. Ponovio je jučerašnje riječi premijerke Jadranke Kosor kako će na zahtjev odgovoriti najvjerojatnije već na sljedećoj sjednici Vlade.

S druge strane, sindikalac Ozren Matijašević nakon sastanka u Ministarstvu gospodarstva izjavio je kako će “Vlada izdati jamstva za drugu tranšu kredita za gradnju brodova 3. maju”.

Istodobno, predstavnici sindikata 3. maja potvrdili su kako će nastaviti pripreme za prosvjed te poručuju kako će, ako se ne ispune njihovi zahtjevi, krajem sljedećeg tjedna prekinuti proizvodnju.

Komentara 6

SA
Santiago
16:10 26.02.2010.

Naše brodogradilište je propalo i to zahvaljujući Liniću i njegovim \"stručnjacima\" iz SDPeja.Sada pod hitno treba pronaći nove ulagače jer država više ne može bacati novac u ovu vreću bez dna.

OB
-obrisani-
18:58 26.02.2010.

ma danarvno , sdp, komunjare i partizani su krivi .. hehehe jadnici plaćenički :o)

UK
Ugo Kajvez
15:36 26.02.2010.

Gle, gle gle, i njegova rit došla na šegret .... a tako je puno grmio protiv ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije