Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE RAZBOJNIK

Policija moli za pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca?

razbojnik
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/2
02.08.2021.
u 17:50

23. srpnja 2021. u poslijepodnevnim satima u Splitu u ulici Domovinskog rata, nepoznati muškarac je uz prijetnju djelatnici poštanskog ureda otuđio novac

Splitska policija objavila je fotografije razbojnika te moli građane za pomoć kako bi otkrili njegov identitet.

Naime,  23. srpnja 2021. u poslijepodnevnim satima u Splitu u ulici Domovinskog rata, nepoznati muškarac je uz prijetnju djelatnici poštanskog ureda otuđio novac.

- S ciljem prikupljanja korisnih saznanja vezanih za kriminalističko istraživanje kaznenog djela razbojništvo policija traži pomoć pri utvrđivanju identiteta osobe s fotografija. Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događaj da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr - objavila je policija.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Komentara 5

ZB
Zoki-Bijela
19:08 02.08.2021.

G. Bare

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:22 02.08.2021.

Z. Bebek

DU
Deleted user
13:56 03.08.2021.

Ma kaj: puno je gore kaj je ušel u poštu bez brnjice... Samo zbog toga ga treba na 20 let u buksu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije