Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Drska pljačka pariške draguljarnice: Lopov uletio na električnom romobilu, ukrao nakit vrijedan milijune eura

Foto: REUTERS
1/2
27.07.2021.
u 23:51

Draguljarska kuća Chaumet u svijetu je poznata po svojoj trgovini duge tradicije na trgu Vendôme koja je bila opljačkana 2009.

Pariška draguljarnica Chaumet u blizini avenije Champs-Élysées je u utorak opljačkana te su lopovi ukrali nakit u vrijednosti između 2 i 3 milijuna eura, priopćilo je pariško tužiteljstvo, pišu mediji. 

Novine Le Parisien objavile su da je lopov u poslijepodnevnim satima stigao na električnom romobilu i da je u draguljarnici mahao oružjem prije nego što je pobjegao. Tužiteljstvo je priopćilo da je pokrenuta istraga, no nije potvrdilo vrijednost ukradene robe.  

Iz Chaumeta, jednog od najstarijih francuskih brendova nakita koji je u vlasništvu konglomerata LVMH, nisu bili dostupni za komentar. 

Opljačkana trgovina nalazi se u ulici Franje I., (François Ier),  blizu Avenije Champs-Elysées.

Draguljarska kuća Chaumet u svijetu je poznata po svojoj trgovini duge tradicije na trgu Vendôme koja je bila opljačkana 2009. Tada su lopovi ukrali dragulje u vrijednosti 1,9 milijuna eura, podsjeća agencija France presse.

Ključne riječi

Komentara 8

HO
homophob
08:58 28.07.2021.

Ekoloski pohvalno izvedeno!

KU
kukumica
01:05 28.07.2021.

nadam se da ga nikada neće naći

GD
Grofica_Drakulica
11:39 28.07.2021.

Ajme sta je sa narodom,svi bi lovu a da ne rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije