Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT PRIKAZUJE

Počela serija o NDH. Hasanbegović: Klasić tome nije dorastao! Klasić: A kad Sedlar radi Jasenovac?

Screenshot HRT
22.09.2021.
u 21:10

Sam Klasić uvodno je rekao da mu jako drago što je serija napokon izašla, ali mu je i jako žao što se njezino emitiranje moralo tako dugo čekati

Ključne riječi

Komentara 99

ZS
ZNA SE
21:35 22.09.2021.

navedena serija je tipičan primjer projugoslavenske propagande

ST
stefj
21:35 22.09.2021.

Hm, budući da je Klasić "darovao" polovicu epizoda HRT-u, vjerojatno je cijelu seriju financirao netko drugi, neka zainteresirana strana. Ako znamo čija je većina medija u Hrvatskoj i čije interese dotični često zastupa, nije teško zaključiti koja je to zainteresirana strana... Nije niti slučajno što se opet ide s ovakvim serijama baš kada se ponovo forsira Srpski svet, pogledajte što se dešava u CG, koliko je samopouzdanja dobio Dodik i sl... Baš me zanima zašto Klasić ili Jakovina nikada nisu obrađivali neku bližu povijest, npr. '91-95, Ovčaru i sl. Uvijek su tu kada se radi o Oluji ili '41 do '45... Za njih kao da ne postoje period od '45 do 95...

KU
Kultura
21:34 22.09.2021.

Komunisticke lazi. Klasic i jakovina borci za bolju proslost ali narod se ne moze prevariti. Ako je NDH bila zlicinacka onda moraju priznati istinu a to je da je 45. u Hrvatskoj jedan zlicinacki rezim zamjenio drugi zlocinacki rezim, s tim da je ovaj vladao 4 god a ovaj drugi 45 godina koji nas je unazadio i od nhega se nikad necemo oporavit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?