Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljena

Pobjegla, a nije platila zubara: Austrijanka uhićena u Dubrovniku

Stomatolog, ilustracija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
03.01.2023.
u 12:36

Troškove izvršenih zahvata 44-godišnjakinja trebala je podmiriti još u studenom, a po uhićenju predana je u pritvor PU dubrovačko-neretvanske.

Policija je u ponedjeljak prijepodne u dubrovačkoj Zračnoj luci, odakle je zrakoplovom pokušala odletjeti za Zagreb i dalje u Beč, pronašla i uhitila 44-godišnju Austrijanku koja je bijegom zrakoplovom pokušala izbjeći plaćanje ukupno 4800 eura stomatoloških zahvata u jednoj privatnoj dentalnoj ordinaciji. Iz dubrovačko-neretvanske policije u utorak su naveli kako su, po dovršetku kriminalističke istrage, Austrijanku kazneno prijavili zbog prijevare.

Osumnjičena je da je lani sredinom studenoga u privatnoj dentalnoj ustanovi na području Dubrovnika obavila ugradnju šest dentalnih implantanata i nadogradnju koštanih defekata.

Trošak navedenih stomatoloških zahvata 44-godišnjakinja obvezala se platiti do 23. studenoga, a što do danas nije učinila. Kasno sinoć predana je pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

>>VIDEO: Dubrovnik: Atmosfera u gradu na staru godinu

 

Komentara 1

GI
gira
16:18 03.01.2023.

Ahmeta P. 44 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije