Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao na cijepljenje

Plenković objavio na Twitteru: 'Danas je u Hrvatskoj premašen broj od milijun cijepljenih!'

Na Zagrebačkom velesajmu započelo cijepljenje obrtnika i njihovih zaposlenika
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
14.05.2021.
u 22:35

Zahvaljujem zdravstvenim djelatnicima, HZJZ-u, Ministarstvu i svim službama koje svakodnevno rade na provedbi plana cijepljenja, poručio je

Premijer Andrej Plenković na svom je Twitter profilu večeras objavio kako je u Hrvatskoj premašen broj od milijun cijepljenih osoba. Tom je prilikom pozvao sve građane na cijepljenje. 

- Danas je u Hrvatskoj premašen broj od milijun cijepljenih! Zahvaljujem zdravstvenim djelatnicima, HZJZ-u, Ministarstvu i svim službama koje svakodnevno rade na provedbi plana cijepljenja. Pozivam sve da se cijepe jer je to najsigurniji i najbrži put do okončanja pandemije, poručio je. 

 

Na cijepljenje se na današnjoj konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite osvrnuo i ministar Vili Beroš koji je ustvrdio kako je cijeli proces u punom jeku. 

- Proces cijepljenja je dinamiziran. Veliki je izazov. Uzimajući sve u obzir, i osobe koje su stekle imunitet, vjerujemo da ćemo do kraja lipnja doseći 50 do 55 posto procijepljenosti. Želim se zahvaliti svima onima koji koriste ovu blagodat i pozivam sve koji nisu da se cijepe. O našoj budućnosti odlučujemo upravo sad, kazao je. 

Ključne riječi

Komentara 20

BT
buzz.tokupa
22:50 14.05.2021.

... molim odgovorne da rezerviraju cijepivo za etno glasace na dan izbora da ne ispadne da smo skrti, toliki put prevaliti a ne dobiti vakcinu po prebivalistu,jer prebivaliste je prebibaliste

NE
nebitnoime
01:10 15.05.2021.

Pobjeda broj 2, jednako vjerodostojna kao i prva

LE
LeonardoGoldman
23:48 14.05.2021.

Bas me zanima na sto ce nas za godinu dana pozivati! Korona ce i dalje biti tu, to je valjda svima jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije