Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA ČAŠICA

Pijani traktorist skrivio nesreću, pa 'zaradio' dva mjeseca u zatvoru i kaznu od 37.500 kuna

Traktor/ ilustracija
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
24.11.2019.
u 14:22

Općinski sudu u Karlovcu jučer je 67-godišnjeg muškarca osudio na 60 dana zatvora i plaćanje 37.500 kuna kazne.

Traktorist iz Duge Rese osuđen je na 60 dana zatvora i 35.700 kuna kazne, zbog višestrukog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, među kojima izazivanje prometne nesreće u pijanom stanju, doznaje se u nedjelju u karlovačkoj policiji.

 U petak je 67-godišnji Dugorešanin upravljao neregistriranim traktorom, pod utjecajem alkohola od 2,24 g/kg, prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilima i pri tom izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Odmah je na parkiralištu u Dugoj Resi bio i uhićen, doznaje se u policiji.

Temeljem optužnog prijedloga karlovačke Policijske uprave, Općinski sud u Karlovcu jučer je 67-godišnjeg muškarca osudio na 60 dana zatvora i plaćanje 37.500 kuna kazne.

Komentara 2

Avatar Syssko
Syssko
14:38 24.11.2019.

Neće ih ni 10% takvih odležat svoje a pogotovo tatini sinovi, reda radi će neku sirotinju nekad zatvorit povremeno. To bi utrostručilo zatvorsku popunjenost kada bi sve koji po novom zakonu trebaju biti zatvoreni i bili zatvoreni!

KO
Kokoiduhovi
17:07 24.11.2019.

Tajkuni, političari iz šatora i njihov podmladak, tomeki i sl. svi sa sinkopama ili pod utjecajem crne magije i nisu krivi. Svima treba, ne samo neke negativne bodove, ne samo zabranu upravljanja, ne samo oduzimanje vozila, nego obvezno liječenje odod narkomanije i alkoholizma ili samo jednoga od toga....pa kada se nakon 2 godine očistiš, možemo razmotriti što dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije