Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUZETNI

Buran dan za zagrebačke kradljivce automobila: Prijavljene tri krađe u samo 24 sata

Krađa automobila
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
24.11.2019.
u 13:37

Osim krađe automobila, prijavljen je požar Mitsubishija Colta zagrebačkih registarskih oznaka u Sesvetama.

Kradljivci automobila imali su jučer jako naporan dan ako je suditi po izvještaju zagrebačke policije. Naime, u samo 24 sata prijavljene su tri krađe automobila. 

U Novom Zagrebu u ulici Vojina Bakića nepoznati počinitelj ukrao je između 21 i 22 sata osobni automobil marke Honda Acord zagrebačkih registarskih oznaka. Šteta je procijenjena na 40 tisuća kuna. 

Nepoznati počinitelj ukrao je jučer u Maksimiru Audi slovenskih registraciju i oštetio leasing poduzeće iz Slovenije i 29-godišnju državljanku Slovenije za oko 80.000 kuna. 

U Trnju u Poljičkoj ulici nepoznata osoba ukrala je VW Golf požeških registarskih oznaka između 19. i 23 studenog oštetivši tako vlasnicu za gotovo 100 tisuća kuna. 

Osim krađe automobila, prijavljen je požar Mitsubishija Colta zagrebačkih registarskih oznaka u Sesvetama. Uzrok požara još uvijek je nepoznat, no kako zagrebačka policija izvještava požar je izbio u garaži koja se nalazi u dvorištu kuće. 

VIDEO: Netko mu je udario auto na parkiralištu, a onda su pogledali nadzornu snimku...


 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar indigo25
indigo25
08:47 25.11.2019.

Došla je ekipa iz BiH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije