Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI RODITELJI IZ PAKLA

Pijani se pred djecom svađali i tukli, a djecu vrijeđali, omalovažavali te fizički kažnjavali

dijete
Pixabay/Ilustracija
28.01.2022.
u 08:03

Pod utjecajem alkohola, a i bez njega, pred djecom su se često  svađali i fizički razračunavali. U jednom takvom bračnom "okršaju", supruga je pala na pod te je bila ozlijeđena

Za povredu djetetovih prava i to višestruku optuženi su 59-godišnjak i 52-godišnjakinja, a optužnicu je protiv njih podiglo ODO Bjelovar. Tereti ih se  da su od točno neutvrđenog dana tijekom 2018.  pa do 23. prosinca 2019., u okolici Bjelovara, kao roditelji maloljetne djece, često bili alkoholizirani.

Pod utjecajem alkohola, a i bez njega, pred djecom su se često  svađali i fizički razračunavali. U jednom takvom bračnom "okršaju", supruga je pala na pod te je bila ozlijeđena. Djeca su sve to gledala i slušala, a 52-godišnjakinja je optužena i da je djecu  fizički kažnjavala te da ih je vrijeđala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije