Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi shopping centar u Vukovaru

Otvoren Hey Park koji je donio novih 50 radnih mjesta

Hey park
Foto: Branimir Bradari
1/5
VL
Autor
Branimir Bradarć
11.10.2023.
u 20:43

U novom vukovarskom shopping centru nalaze se prodavaonice poput Spar i Sport Vision, a uz njih će kupcima i posjetiteljima na raspolaganju biti još Muller, TEDi, Pepco, Sinsay, s.Oliver i caffe bar

Simboličnim presijecanjem vrpce danas je otvoren Hey Park u Vukovaru koji je drugi takav, poslije Zadra, u Hrvatskoj. Novi shopping centar nalazi se na Priljevu i ima površinu od 5.798 m2 koji se prostire se na zemljištu površine 14.180 m2. Investitor projekta je tvrtka Hey Park. Po prvi put su na području grada Vukovara prisutne trgovine Spar i Sport Vision, a uz njih će kupcima i posjetiteljima na raspolaganju biti još Muller, TEDi, Pepco, Sinsay, s.Oliver i caffe bar.

Direktor Hey Parka Vukovar Željko Petković rekao je kako je u vukovarski park uloženo 13 milijuna eura, ali i da tim sredstvima treba dodati i sredstva koja su uložili njihovi partneri. Inače, u prodavaonicama Hey Parka Vukovar zaposleno je 50 djelatnika. "Od ideje, preko prezentacije projekta timu do same realizacije i otvaranja prošlo je godinu i pol dana. Zahvalan sam Gradu Vukovaru, gradonačelniku Ivanu Penavi, Hrvatskim cestama i svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta. Bez te sinergije, koja je iznimno važna, od cijeloga projekta ne bi bilo ništa", rekao je Petković.

VEZANI ČLANCI:

Najavio je i kako će iduće godine graditi još pet ovakvih shopping centara i to u Vinkovcima, Ogulinu, Zaboku, Buzetu i Prelogu. Na svečanosti otvaranja Hey Parka u Vukovaru udruzi Vukovarski leptirići uručen je poklon ček na 10.000 eura za dalje funkcioniranje ove udruge.

VIDEO Naručio mineralnu u riječkom restoranu pa završio u bolnici: 'Da je popio više, ne bi preživio'

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Basina
07:18 12.10.2023.

7 Platana za 50 radnika i 1 semafor za bolji promet u VU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije