Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristian Pilat:

"Otkrio sam Danku Končaru prijevaru 
Vinke Cetinski"

Kristian Pilat (1)
VL
18.04.2011.
u 21:12

Gledao sam sve te ugovore i držao ih u rukama. I onda sam odlučio reći “dosta”. Govorim o iznosima koje sam sam knjižio

Od prvog dana otkako je u javnost izišla afera oko toga kako su bivša HDZ-ova doministrica Vinka Cetinski i nekolicina istarskih trgovaca nekretninama za desetke milijuna eura oštetili poduzetnika Danka Končara postavljaju se dva ključna pitanja. Kako je moguće da Končar nije vidio da ga direktorica njegove tvrtke Kermas ulaganja, gospođa Cetinski, potkrada te kako je konačno shvatio da se to događa s obzirom na to da je u nju imao neograničeno povjerenje temeljeno na prijateljstvu.

Večernji list došao je do odgovora na pitanje tko je to prvi Končaru otvorio oči i upozorio ga da je žrtva sustavna potkradanja, što su činili njegovi najbliži suradnici. Kristian Pilat iz Pule godinama je bio knjigovođa i savjetnik u tvrtkama Istra Bavaria, Drage Radolovića, a isti je posao obavljao i za Kermas ulaganja koja je vodila Vinka Cetinski. Sve dok nije odlučio progovoriti...

Sve o prijevarama koje je Pilat otkrio Končaru, o kojim je sumama bila riječ, te kako su tekle muljaže s kupovinom zemljišta pročitajte u ekskluzivnom intervjuu u Večernjem listu u utorak.

Komentara 23

OB
-obrisani-
22:22 18.04.2011.

Hrvatska je prebogata zremlja SVI je kradu i ona jos uvijek ima......

OB
-obrisani-
23:13 18.04.2011.

Ovi se raspisali o Koncaru... Nama su pokrali svu drustvenu imovinu, sve tvornice, firme i pogone...i nikom nista.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
21:52 18.04.2011.

Sve o prijevarama koje je Pilat otkrio Končaru, o kojim je sumama bila riječ, te kako su tekle \"muljaže\" s kupovinom zemljišta pročitajte u intervjuu Večernjem listu u utorak. hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije