Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija bila na adresi

Otac nestalog Mateja: 'Stigla mi je poruka s nepoznatog broja. Pisala je adresa i da ću tamo naći sina'

Nenad Periš
Foto: Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL/Nestali.hr
1/5
21.02.2022.
u 12:16

Kako tvrdi, dok je u Srbiji nada se da će pronaći sina

Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. prosinca 2021. godine. Njegov otac Nenad još uvijek boravi u Beogradu i nada se da će ga pronaći.

- U utorak mi je stigla poruka s nepoznatog broja. Bila je napisana samo adresa, a pošiljatelj mi je rekao da ću tamo naći sina živoga jer ga on viđa. U njoj nije pisao grad pa sam nazvao i hrvatsku policiju. Beogradska policija bila je na adresi i riječ o stambeno-poslovnoj zgradi. Međutim, to nije bio Matej - rekao je Nenad Periš te zahvalio srpskoj policiji na profesionalnom radu, navodi Kurir.rs.

S obzirom na to da je još uvijek u Beogradu, suprugu i dvije kćeri nije vidio već gotovo dva mjeseca. Kako tvrdi, dok je u Srbiji nada se da će pronaći sina

VIDEO Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

- U kontaktu sam s policijom. Sve što saznam prosljeđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i bit će veliko iznenađenje ako ga nađem živog. Samo ću ga zagrliti i odvesti kući - kaže Periš.

Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Zadnji je put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji.

Za vrijeme potrage, pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje sugeriraju da je na njima upravo Periš koji trči.

VIDEO Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša u noći nestanka

Komentara 3

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
12:56 21.02.2022.

Svaki brižan i dobar roditelj razume i sousjeca sa ovim nesretnim ocem koji održava nadu i vjeruje da če sina pronaci. Bilo bi lijepo da se nekim čudom Matej pojavi živ i zdrav i da se sve sretno završi.

MA
MalenaB
12:22 27.02.2022.

Potpuno razumijem ovog oca ,svaka informacija je kao slamka spasa ..

VO
vorda400
21:39 21.02.2022.

Aha ono kaj je ostalo od njega tuga ali to je dio odgoja sine nemaš kaj tražiti u toj ciganiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije