Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALUTALA ZMIJA

Ostvarila mu se noćna mora: Piton ugrizao muškarca za genitalije na WC-u u Grazu

LPD STEIERMARK
06.07.2021.
u 00:00

Prema izvješću austrijske policije, piton je najvjerojatnije neprimjetno pobjegao iz stana 24-godišnjeg susjeda

Neobičnu nesreću doživio je u ponedjeljak oko 6 sati ujutro 65-godišnjak iz Graza nakon što je ušao je u zahod u vlastitom stanu. Naime, nakon što je sjeo na toalet, osjetio je bol u području genitalija. Pogledavši u WC školjku shvatio je da ga je ugrizao albino piton dug oko 1,6 metara. 

Prema izvješću austrijske policije, piton je najvjerojatnije neprimjetno pobjegao iz stana 24-godišnjeg susjeda i ušao u toalet kanalizacijskim sustavom.

Pozvan je stručnjak za gmazove koji je zmiju izvadio iz zahoda, očistio je te vratio vlasniku. Inače, 24-godišnji mladić u stanu ima ukupno 11 neotrovnih zmija. Još nije poznato kako mu je ova zmija pobjegla.

Nasreću, muškarac je zadobio samo lakše ozljede. Vlasnik je pak prijavljen državnom odvjetništvu pod optužbom za počinjenje tjelesne ozljede iz nehaja. 

Ključne riječi

Komentara 11

YE
Yeah
00:13 06.07.2021.

Zar treba dalje? Zabraniti drzanje zmija po stanovima i kucama!

ZJ
Zjako
01:29 06.07.2021.

Sve više bolesnika sa paucima i zmijama...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
03:29 06.07.2021.

Piton se samo ponadao da je konacno sreo kolegu i od srece ga gricnuo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije