Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez svijesti

U Čakovcu ispred ugostiteljskog objekta brutalno pretukli mladića

prometna nesreća,policija
Foto: ilustracija
19.08.2014.
u 09:30

Zbog teških ozljeda mladić je zadržan na bolničkom liječenju, izvijestila je jutros PU međimurska

U Čakovcu je pretučen mladić iz Malog Mihaljevca, koji je zbog teških ozljeda zadržan na bolničkom liječenju. Kako je jutros izvijestila PU međimurska, mladić je ozlijeđen u nedjelju oko 4.30 sati u Ulici Katarine Zrinski ispred ugostiteljskog objekta, gdje je došlo do tučnjave. Iako su neki mediji objavili da je mladić pretučen metalnom šipkom, iz policije to demantiraju.

"Ozlijeđen je u tučnjavi i naguravanju, a u bolnici je završio zbog teške ozljede noge", poručuju iz PU međimurske. Kako doznajemo, nekoliko je osoba privedeno na saslušanje, pa
se očekuje da će počinitelji uskoro biti poznati.

>> Muškarac (52) prestao tući suparnika pa se obrušio na dvojicu policajaca

>> 'Pretučeni 17-godišnjak razbijao je čaše i vrijeđao goste'

 

Komentara 1

BE
bereta
08:41 19.08.2014.

E da a da se umješaš ko građanin ,izlupaš te huligane svi bi graknuli napao maloljenike,kriv sustav niti se smiješ braniti niti fizički ni verbalno sa takvim balavcima aoni sve gori.Tek kad se desi incident onda malo prašine po novinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije