Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN I AGRESIVAN

'Pretučeni 17-godišnjak razbijao je čaše i vrijeđao goste'

Platinum
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
17.08.2014.
u 19:40

Maloljetnik je s teškim ozljedama prevezen u KBC Rebro, gdje je navodno zaprimljen s izljevom krvi u mozak

U noći od subote na nedjelju, oko tri sata i dvadeset minuta, ispred zagrebačkog kluba Platinum na Kennedyjevu trgu više nepoznatih počinitelja napalo je i teško ozlijedilo 17-godišnjeg mladića, izvijestila je zagrebačka policija. No detalje i motive sukoba zasad nisu navodili dok se ne utvrdi što se točno dogodilo. Maloljetnik je s teškim ozljedama prevezen u KBC Rebro, gdje je navodno zaprimljen s izljevom krvi u mozak. 


– Dečko je u klub došao s dva prijatelja. Bio je pijan i agresivan te je, usprkos upozorenjima redara i konobara da se smiri, počeo razbijati čaše i vrijeđati goste. Redari su ga izbacili na ulicu i zabranili mu ponovni ulazak u klub. To nije dobro prihvatio jer je s ceste počeo prema klubu i gostima pokazivati srednji prst i vrijeđati. Petorica mladića u ranim dvadesetima, koje smo u klubu viđali nekoliko puta, sjedili su pokraj prozora i vjerojatno pomislili da su uvrede namijenjene njima – kazao nam je zaposlenik kluba Platinum koji je htio ostati anoniman. 


Prema navodima zaposlenika Platinuma, jedan od dvadesetogodišnjaka zaletio se na mladića i udario ga šakom u glavu. Ostala četvorica napadača zatim su ga krenula udarati nogama dok je ležao na podu. Redari su ih rastavili, a napadači su pobjegli u nepoznatom smjeru.


– Sva sreća, upravo je prolazilo vozilo Hitne pomoći. Zaustavili smo ih i oni su se pobrinuli o dečku. Policiji smo dali iskaz. Napadnutog mladića nismo prije vidjeli u klubu i ne znamo kako je ušao. Na ulazu kontroliramo koliko godina imaju posjetitelji – rekao nam je zaposlenik kluba.

U kakvom je stanju ozlijeđeni mladić nismo uspjeli doznati jer u KBC-u Rebro danas nije bilo službenih osoba koje su nam mogle dati izjavu o ozlijeđenom maloljetniku.

>> Brutalno pretukli muškarca pa se dali u bijeg

>> Brutalno pretučen muškarac na Trnju

Komentara 41

BA
balic
13:21 17.08.2014.

A sta radi maloljetnik u 3.20 ispred kafica il u kaficu. ?

Avatar branimtatukriminalca
branimtatukriminalca
15:14 17.08.2014.

Naucno je dokazano da turbofolk steti zdravlju, evo i dokaza iz prakse ako netko do sada nije vjerovao!

DU
duda9
13:54 17.08.2014.

Prvo maloljetnik nema kaj delat tako kasno vani? A DRUGO NA ŽALOST LJUDOŽDERI VAMPIRI I NEKULTURNA PIJANA DERIŠTA SAMO RADE ZLO NA OVOM SVIJETU I BIT ĆE TAKO DOK GOD NE DOBIJU KAZNU DA SE SMRZNU ,Mislim da će onda malo razmisliti i poraditi na svom ponašanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije