Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Babina Greda

Tražili da osnovna škola nosi ime maršala Tita: 'To je provokacija'

Foto: Pixsell
1/3
02.11.2017.
u 10:56

Milinković je rekao da mu je dopis, u kojem se obrazlaže da je Općinsko vijeće Babine grede jednoglasno podržalo prijedlog promjene naziva škole, već na prvi pogled bio čudan.

Ime maršala Tita opet se našlo u središtu pozornosti, no ovog puta ne u Zagrebu, već u Babinoj Gredi. 

Predsjedniku Skupštine Vukovarsko-srijemske županije Draženu Milinkoviću (HDZ) stigao je dopis od općine Babina Greda u kojem se traži da se na dnevni red sjednice uvrsti zahtjev za preimenovanje Osnovne škole Mijata Stojanovića u Osnovnu školu maršala Tita, piše Glas Slavonije. No, radi se samo o provokaciji nepoznatog autora koji se lažno predstavio. 

1/15

Milinković je rekao da mu je dopis, u kojem se obrazlaže da je Općinsko vijeće Babine grede jednoglasno podržalo prijedlog promjene naziva škole, već na prvi pogled bio čudan. Bilo je krivo napisano Milinkovićevo prezime, a i pobrkana su imena osoba u Županiji kojima je dopis također poslan. 

'Shvatio sam da je riječ o provokaciji i igrokazu u nečijoj osobnoj režiji pa mi nije ni palo na pamet taj zahtjev uvrstiti kao točku dnevnog reda na sjednici Županijske skupštine', rekao je Milinković za Glas Slavonije.

Milinković je nazvao načelnika Babine Grede Josipa Krnića (SDP) koji je ostao zatečen s pričom o preimenovanju škole, a neugodno iznenađen bio je i predsjednik Općinskog vijeća Jakob Verić (nezavisni) čiji se potpis nalazi u dopisu. Zaključio je da je netko krivotvorio njegov potpis i iskoristio materijale koje šalje vijećnicima, a najavio je i da će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. 

Ključne riječi

Komentara 94

DU
Deleted user
11:43 02.11.2017.

Neki od ovih "istočnih komentatora" trebali bi potražiti nekog dobrog "lekara".Kao i onaj, koji im dozvoljava da nekažnjeno provociraju na stranicama ovog portala.

DU
Deleted user
11:08 02.11.2017.

ovi četnici su zbilja naporni

AM
AMD------------------------
12:21 02.11.2017.

titoisti ostaju nepismeni usprkos demokraciji i mogucnosti informacija o diktatoru titu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije