Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Osamdesetogodišnja starica izgorjela paleći slamu na njivi

vatra
Maja Šantoši/Pixsell
11.07.2010.
u 22:13

Staričino tijelo na spaljenom strništu pronašli su susjedi nakon što se vatra sama ugasila.

VIROVITICA – Na strništu svoje njive u selu Veliko Polje nedaleko Virovitice danas je smrtno stradala osamdesetogodišnja starica J.S. Prema policijskom izvješću starica je danas oko 16 sati spaljivala slamu na njivi, pa je zbog gustog dima i vatre ostala bez svijesti.

Plamen joj je nanio opekotine četvrtog stupnja na gotovo 90 posto tijela, te je uslijed zadobivenih ozljeda J.S. (80) preminula. Staričino tijelo na spaljenom strništu pronašli su susjedi nakon što se vatra sama ugasila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije