Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ZA DVOSTRUKO UBOJSTVO

Optuženi: Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa

Darko Bodiš
Goran Stanzl/PIXSELL
03.11.2017.
u 13:44

Darko Bodiš (24) je u kući u Gornjoj Dubravi ubio dvojicu muškaraca Vladu Plešeja (67) i Ivicu Pilija (42)

Vlado mi je rekao da se svome sinu zakleo i da mi nikada neće reći gdje su, njegov sin, Maja i moje dijete. Rekao mi je da nikada neću vidjeti moje dijete, što me potreslo. Udario sam ga rukom u lice i okrenuo se da pobjegnem. Osjećao sam se ugroženim i onda sam na sudoperu ugledao kuhinjski nož. Uzeo sam nož i okrenuo se prema njima. Oni su se najprije odmaknuli unatrag, a zatim je Vlado Plešej nasrnuo na mene. Nekoliko sam puta zamahnuo po zraku. Nisam imao osjećaj da sam ubo Vladu. Međutim on se povukao, sjeo na stolicu, a zatim pao s nje. Tada sam primijetio da sam ga ubo. Pilija me tada napao, a njega sam ubo u trbuh. Kada se on povukao, ponovo me napao Plešej. Uhvatio me za ruku u kojoj sam imao nož i nastavili smo se naguravati. U jednom trenutku Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa - kazao je među ostalim u svojoj obrani Darko Bodiš (24).

Njemu se na zagrebačkom Županijskom sudu sudi zbog ubojstva Vlade Plešeja (67) i Ivice Pilije (42), koje je prema optužnici ubio iz bezobzirne osvete lani u listopadu u kući u Gornjoj Dubravi u Zagrebu. Motiv ubojstva navodno je bila činjenica da je Bodiševa nevjenčana supruga počela vezu s Plešejevim sinom.

Ostavila je Bodiša, a sa sobom je povela i njihov zajedničko dijete. Izrevoltiran time, Bodiš ju je danima tražio, pa je tako došao i do kuće Plešejevih. On je u obrani priznao ubojstvo, no poriče da je to bilo u bezobzirnoj osveti.

- Dan prije događaja bio sam kod prijatelja. Popušili smo dva tri jointa, a ja sam popio i dva dcl rakije. Popio sam i jedno pivo te 15 tableta Helexa, a kada sam se probudio popio sam ih još 10. Bio sam depresivan jer četiri dana nisam znao gdje mi je dijete - kazao je Bodiš. Nakon ubojstva koje je počinio pobjegao je te se skrivao na nekoj livadi dok nije uhićen. Objava presude zakazana je za 7. studenog u 13.30.

Komentara 5

Avatar Roy Bean
Roy Bean
05:36 04.11.2017.

Šteta što više ne vješaju ovakve zločince. Predlažem vješanje.

DU
Deleted user
17:56 03.11.2017.

Već na prvi pogled vidi se da je to jedan mio i drag čovijek , pa pogledajte to produhovljeno lice. Samo nedobronamjerni mogu vidjeti zlo i opačinu u njegovim postupcima . Čak postoji i ime za takve dobrice- lombrosov tip !!!

BO
booloo
15:40 03.11.2017.

ponovo me napao Plešej. Uhvatio me za ruku u kojoj sam imao nož i nastavili smo se naguravati. U jednom trenutku Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa - kazao je među ostalim u svojoj obrani Darko Bodiš (24). -------------------------------------------------- kriv je 67. godšnjak. šta nije bio snažniji i zadržo nož iznad svojih prsa. nemože biti kriv samo onaj ko ima 24 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije