Naslovnica Vijesti Crna kronika

Optuženi: Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa

Darko Bodiš (24) je u kući u Gornjoj Dubravi ubio dvojicu muškaraca Vladu Plešeja (67) i Ivicu Pilija (42)
03. studenoga 2017. u 13:44 5 komentara 1944 prikaza
Darko Bodiš
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vlado mi je rekao da se svome sinu zakleo i da mi nikada neće reći gdje su, njegov sin, Maja i moje dijete. Rekao mi je da nikada neću vidjeti moje dijete, što me potreslo. Udario sam ga rukom u lice i okrenuo se da pobjegnem. Osjećao sam se ugroženim i onda sam na sudoperu ugledao kuhinjski nož. Uzeo sam nož i okrenuo se prema njima. Oni su se najprije odmaknuli unatrag, a zatim je Vlado Plešej nasrnuo na mene. Nekoliko sam puta zamahnuo po zraku. Nisam imao osjećaj da sam ubo Vladu. Međutim on se povukao, sjeo na stolicu, a zatim pao s nje. Tada sam primijetio da sam ga ubo. Pilija me tada napao, a njega sam ubo u trbuh. Kada se on povukao, ponovo me napao Plešej. Uhvatio me za ruku u kojoj sam imao nož i nastavili smo se naguravati. U jednom trenutku Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa - kazao je među ostalim u svojoj obrani Darko Bodiš (24).

Suđenje Darku Bodišu BRUTALAN ZLOČIN Počelo suđenje: Zbog ljubomore izbo dvojicu kumova

Njemu se na zagrebačkom Županijskom sudu sudi zbog ubojstva Vlade Plešeja (67) i Ivice Pilije (42), koje je prema optužnici ubio iz bezobzirne osvete lani u listopadu u kući u Gornjoj Dubravi u Zagrebu. Motiv ubojstva navodno je bila činjenica da je Bodiševa nevjenčana supruga počela vezu s Plešejevim sinom.

Ostavila je Bodiša, a sa sobom je povela i njihov zajedničko dijete. Izrevoltiran time, Bodiš ju je danima tražio, pa je tako došao i do kuće Plešejevih. On je u obrani priznao ubojstvo, no poriče da je to bilo u bezobzirnoj osveti.

- Dan prije događaja bio sam kod prijatelja. Popušili smo dva tri jointa, a ja sam popio i dva dcl rakije. Popio sam i jedno pivo te 15 tableta Helexa, a kada sam se probudio popio sam ih još 10. Bio sam depresivan jer četiri dana nisam znao gdje mi je dijete - kazao je Bodiš. Nakon ubojstva koje je počinio pobjegao je te se skrivao na nekoj livadi dok nije uhićen. Objava presude zakazana je za 7. studenog u 13.30.

Zagreb ubojstvo DETALJI DVOSTRUKOG UBOJSTVA VIDEO Ušao u kuću, popeo se na prvi kat i s leđa ih izbo nožem ubojstvo GORNJA DUBRAVA Ušao u kuću dvojice kumova, ubio ih nožem pa pobjegao Dubrava ZLOČIN IZ STRASTI Optužen muškarac zbog dvostrukog ubojstva u Dubravi
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar Roy Bean
  Roy Bean:

  Šteta što više ne vješaju ovakve zločince. Predlažem vješanje.

 • Deleted user:

  Već na prvi pogled vidi se da je to jedan mio i drag čovijek , pa pogledajte to produhovljeno lice. Samo nedobronamjerni mogu vidjeti zlo i opačinu u njegovim postupcima . Čak postoji i ime za takve dobrice- lombrosov tip !!!

 • booloo:

  ponovo me napao Plešej. Uhvatio me za ruku u kojoj sam imao nož i nastavili smo se naguravati. U jednom trenutku Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa - kazao je među ostalim u svojoj ... prikaži još! obrani Darko Bodiš (24). -------------------------------------------------- kriv je 67. godšnjak. šta nije bio snažniji i zadržo nož iznad svojih prsa. nemože biti kriv samo onaj ko ima 24 godine