Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALAN ZLOČIN

Počelo suđenje: Zbog ljubomore izbo dvojicu kumova

Suđenje Darku Bodišu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
30.05.2017.
u 11:25

U tijeku je suđenje Darku Bodišu...

U tijeku je suđenje Darku Bodišu (24), optuženom za dvostruko ubojstvo.

Zločin je počinio u listopadu prošle godine, kada je u obiteljskoj kući u Cuglinima nasmrt izbo dvojicu muškaraca, inače kumova, Vladu Plešeja (67) i Ivicu Pilija (42).

Tužiteljstvo je, ispitavši Bodiša, zaključilo da je brutalan zločin počinio ponukan ljubomorom i željom za osvetom. 

Prema onom što je na mjestu događaja, malo nakon ubojstva, pričala rodbina ubijenih, Bodiš s bivšom djevojkom ima dijete. Ona je dijete odvela iz vrtića, a da ga nije o tome obavijestila, i nekamo otišla s djetetom. Ubojica je to shvatio kao otmicu te je sve navodno prijavio i policiji, no u policiji ta informacija nije potvrđena.

Komentara 12

OB
ObrenM
15:54 30.05.2017.

Kako mu je god izvitopereno lice jos vise mu je ostecen mozak.

AN
anticenzura
11:52 30.05.2017.

Pa odakle vise ispadaju ovi krivuglavi i kvrgavi? Ja ne pametim da je nama narod bio tako kvrglav u glavi. Moja braca lijepi ko lutke, kao americki glumci i svi nasi susjedi i prijatelji. Koji su ovo, ja to prvi put vidim?

Avatar Vuglec
Vuglec
12:29 30.05.2017.

ahhahahh Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije