Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ZA DVOSTRUKO UBOJSTVO
Povratak na članak

Optuženi: Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa

Darko Bodiš (24) je u kući u Gornjoj Dubravi ubio dvojicu muškaraca Vladu Plešeja (67) i Ivicu Pilija (42)

Komentari 5

Avatar Roy Bean
Roy Bean
05:36 04.11.2017.

Šteta što više ne vješaju ovakve zločince. Predlažem vješanje.

VL
DU
Deleted user
17:56 03.11.2017.

Već na prvi pogled vidi se da je to jedan mio i drag čovijek , pa pogledajte to produhovljeno lice. Samo nedobronamjerni mogu vidjeti zlo i opačinu u njegovim postupcima . Čak postoji i ime za takve dobrice- lombrosov tip !!!

VL
BO
booloo
15:40 03.11.2017.

ponovo me napao Plešej. Uhvatio me za ruku u kojoj sam imao nož i nastavili smo se naguravati. U jednom trenutku Vlado je popustio i nož se na žalost zabio u njegova prsa - kazao je među ostalim u svojoj obrani Darko Bodiš (24). -------------------------------------------------- kriv je 67. godšnjak. šta nije bio snažniji i zadržo nož iznad svojih prsa. nemože biti kriv samo onaj ko ima 24 godine

VL
DU
Deleted user
16:42 03.11.2017.

Namjera ubojice je jasna ali obrana je dobra.Čovjek nije donio sa sobom nož, nego ga ja našao u kući ubijenoga.Predumišljaja nema.Ubojstvo na mah.Okolnosti ružne.Ako je žena od njega pobjegla, možda on nije najbolja osoba za nju.Ubio je ljude koji su ženi pomogli da pobjegne.Sucu neće bit lako.

VL
IP
info_punkt
20:35 03.11.2017.

dakle, popio je par deci rakije, 25 tableta (!!!) antidepresiva, vjerojatno i koji heptanon i povukao koju crtu bijelog i onda mu još nisu htjeli reći gdje je dijete za koje se želio brinuti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.