Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo rješenje

Oko Gospe podignut zid od knaufa, vidi se samo iz učionice za vjeronauk

Gospa
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
03.10.2014.
u 09:30

Kip je vidljiv samo djeci i učiteljima koji ulaze u vjeronaučnu učionicu

Kip Gospe Lurdske visok 1,2 metra u zadarskoj Osnovnoj školi Šime Budinića, čije postavljanje je izazvalo mnogo reakcija u javnosti, više nije vidljiv nikome osim djeci koja pohađaju vjeronauk, piše Slobodna Dalmacija.

U srijedu i četvrtak, ispred Gospina kipa podignut je novi pregradni zid od knaufa s vratima u sredini tako da se kip više ne vidi iz hodnika, već je vidljiv samo djeci i učiteljima koji ulaze u vjeronaučnu učionicu.

Kako izgleda novo rješenje za Gospin kip u zadarskoj školi, pogledajte OVDJE.

>>Mornar: Vjerski simboli ne mogu u hodnik, mogu u kabinet za vjeronauk

>>Ravnatelj škole o ograđivanju kipa Gospe: 'Nemam komentara'

>>Gospi u školi Mornar je odgovorio mudro

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Komentara 23

DU
Deleted user
09:54 03.10.2014.

Da su ju ogradili i armiranim betonom, ne bi joj naškodili niti spriječili dobre vibracije. Ona je tamo i svuda naokolo s nama. Ovo će samo potaknuti radoznalost djece.

DU
Deleted user
10:14 03.10.2014.

Čekaju li nas kršćane, opet katakombe?

DU
Deleted user
10:11 03.10.2014.

Eto recimo i ja se kada god ugledam crveni pentagram ili obilježje koje simbolizira NOB osjećam nelagodu i strah da mi netko nešto ne otme ili me bez razloga zatvori ili greškom ubije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije