Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Agoniju treba prekinuti'

Odvjetnik Ante Todorića: 'Čim dobije poziv, on će krenuti na put'

Ante Todorić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/8
17.10.2017.
u 10:10

Čogurić je kazao kako mu je čudno da njegovog klijenta nitko nije kontaktirao iako je njegova adresa poznata državnim tijelima

Ante Todorić, koji je sa svojim ocem, bratom i ostalima osumnjičen u slučaju Agrokor, još nije dobio poziv policije ni Državnog odvjetništva, rekao je njegov branitelj Rajko Čogurić, dodavši da njegov branjenik nije u bijegu i da će se odazvati na poziv tužiteljstva.

"Čim dobije poziv, on će krenuti na put", rekao je Čogurić novinarima ispred Županijskog državnog odvjetništva gdje od jutros traje ispitivanje jučer uhićenih osumnjičenika. Dodao je i da je policiji poznata londonska adresa njegova branjenika.

Čogurić je rekao da će tijekom dana kontaktirati Državno odvjetništvo i "ponuditi rješenje pozivanja".  "Jučer nismo dobili nikakav poziv, pa ćemo danas biti agresivniji i ponuditi svoje rješenje", rekao je Čogurić.

Ante Todorić
1/5

Upitan ima li ideju kad bi to moglo biti, rekao je da ne zna. "Vidjet ćemo kad državnim tijelima odgovora da se on pojavi, i on će se pojaviti", kazao je Čogurić.

Nakon ispitivanja Damira Kuštraka, Piruške Canjuge i Mislava Galića na ispitivanje u tužiteljstvo dovedeni su Ljerka Puljić, Alojzije Pandžić i Tomislav Lučić.

Komentara 20

DU
Deleted user
11:50 17.10.2017.

Njegova adresa je poznata, ali njega nema da potpiše dostavnicu. Onda, kad se vrati obavijest da poziv nije uručen šalje se još jedanput. Dobar početak.. Izgledno je da će ovaj proces trajati dok Todorić ne umre prirodnom smrću.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:20 17.10.2017.

Odvjetnik je mogao pitati MUP da mu daju neki broj pa će Ante Todorić njih nazvati kad bude stigao...po sistemu "mi ćemo nazvati vas"

Avatar indigo25
indigo25
10:58 17.10.2017.

Mali Ivica je sigurno kod cure u Beogradu, Ante u Londounu misli kao Velika britanija izlazi iz EU pa ga neće izručiti. a stari Ivica bi mogo bit na Karibima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije