Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Oduzeli mu vozačku dozvolu u Sloveniji, a u RH zatražio novu

vozacka dozvola
Ivica Galović/Pixsell
11.04.2013.
u 09:07

Potvrda o gubitku vozačke je stigla iz PP Poreč, te je 48-godišnjak istog dana dobio i novu vozačku u Virovitici.

VIROVITICA - Završeno je kriminalističko istraživanje koje je virovitička policija provodila nad 48-godišnjakom, a zbog davanja lažnog iskaza o gubitku vozačke dozvole. Policija je istragom i provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila da je 48-godišnjaku u studenom, 2012. oduzeta vozačka od strane slovenske policije.

Po dolasku u RH, 48-godišnjak je podnio zahtjev u PU Virovitičko-podravskoj referadi za vozila i vozačke dozvole, da mu se pribavi potvrda o gubitku vozačke iz PP Poreč, s obzirom da je istu izgubio, tj. tako je potvrdio u iskazu koji je dao policiji. Potvrda o gubitku vozačke je stigla iz PP Poreč, te je 48-godišnjak istog dana dobio i novu vozačku u Virovitici.

Tijekom ožujka, 2013. godine, u policijsku upravu virovitičko-podravske županije je stigla obavijest da je 48-godišnjaku ipak oduzeta vozačka u Sloveniji, i da ju ipak nije izgubio. Protiv nesavjesnog 48-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

>>Iz putovnice istrgnuo stranice sa zabranom ulaska u RH do 2020.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije